Hus 1 - leilighet 1

Messenlivegen 55, 2611 LILLEHAMMER

Pris

kr 4 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 490 000,-
  • Boligtype Tomannsbolig
  • Bruksareal (BRA): 110 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

1 halvpart SOLGT!

Det er med stor glede vi endelig kan ønske velkommen til vårt nye boligprosjekt Utsynsbakken – flott beliggende langs Messenlivegen på Lillehammer!

Vi er stolte av å presentere fire eksklusive enheter, fordelt på to tomannsboliger, i et av Lillehammers mest populære strøk. Leilighetene ligger i et attraktivt og veletablert boligområde, midt mellom alt det beste OL-byen har å by på. Her bor du svært sentrumsnært, samtidig som du har marka med flotte turmuligheter og skiløyper kun et steinkast unna.

Utsynsbakken er et godt valg for både førstegangsetablerere og småbarnsfamilier - eller for deg som er lei av stort hus og hage, og drømmer om et hjem der du kan senke skuldrene og fylle dagene med akkurat det du vil. Med busstopp rett over vegen, samt en trygg gangveg til både barnehage, skole, nærbutikk og sentrum, er Utsynsbakken et godt sted å leve uansett livsfase. Her ligger alt til rette for en trygg og enkel hverdag for alle familiens medlemmer.


Fordeler ved kjøp:

- Boligen leveres nøkkelferdig med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler

- Vi gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom valg av overflater, baderomsinnredning, samt kjøkkenleveranse

- Du betaler 2,5 % dokumentavgift av kun tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig

Beliggenhet

Bykjernen i Lillehammer ligger knappe 3 kilometer fra leilighetene, med trygge gangfelt og gode veier, men det er også svært gode bussforbindelser rett utenfor døra for dem som foretrekker å reise kollektivt. OL-byen tilbyr blant annet fantastiske friluftsmuligheter, yrende folkeliv, et bredt utvalg butikker, restauranter, idrettsanlegg, samt et rikt kulturliv. Lillehammers gågate refereres ofte til som en av Norges hyggeligste!

Ved å bosette deg på Lillehammer får du nærhet til nasjonale attraksjoner for både små og store medlemmer i familien. Både Hunderfossen, Lilleputthammer og Maihaugen byr på fine opplevelser og kulturtilbud.

Leilighetene ligger i et attraktivt og veletablert boligområde, midt i mellom det beste av byens mange tilbud. Det er flotte turmuligheter, sommer som vinter, med turstier og skiløyper i gangavstand fra boligområdet. I tillegg ligger populære skidestinasjoner som Sjusjøen, Hafjell og Skeikampen kun en kjøretur unna, med sine flotte alpinsentre, nypreparerte skiløyper, golfbaner, og selvfølgelig en rekke fine turmuligheter også på sommerhalvåret.

Beskrivelse av boligen

Leilighet 1 har en tradisjonell planløsning med rektangulære rom. Denne leiligheten har 3 soverom, hvorav hovedsoverommet med walk-in closet er plassert i underetasjen. Også denne leiligheten har ett bad i hver etasje, og rikelig med oppbevaringsplass. Det store kjøkken- og stuerommet er selve hjertet i denne leiligheten, og med utgang til uteplass fra både stue og kjøkken kan sola nytes dagen lang.
Leilighetene har carport og sportsbod i tilknytning til inngangspartiet – ganske så praktisk når man kommer hjem med barnevogn eller sportsutstyr.

Generelle forhold

Denne annonsen er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i annonsen kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran denne annonsen der det måtte være avvik. Komplett leveransebeskrivelse kan fås ved henvendelse til prosjektselger.

Beskrivelse (type bolig)

Tomannsbolig

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1

Messenlivegen 55, 2611 LILLEHAMMER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer