Innholdsrik enebolig med leilighet i rolige omgivelser på Jørstadmoen.

Bræinvegen 13, 2625 FÅBERG

Pris

kr 6 100 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 100 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 198 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt

Beliggenhet

Tomten ligger innerst i boligfelt i rolige omgivelser. Like ved tomten ligger lekeplass, fotballbane og akebakke. Det er kort avstand til skole,barnehage, butikk, idrettsanlegg og svømmeanlegg.
Det legges i disse dager fiber fra Eidsiva Bredbånd på området.

Beskrivelse av boligen

Olavsgaard er en romslig familiebolig over to plan med utleieenhet i underetasjen. Hovedenheten teller 131 kvadratmeter og har inngang på begge plan. Stue- og kjøkkenløsningen er delvis åpen, og mange vinduer sørger for godt med lys. Hovedenheten har videre en koselig tv-krok, tre soverom, bad på begge plan, to innvendige boder og en sportsbod ute. Den fullverdige utleieenheten har skjermet atkomst med koselig uteplass og et totalt bruksareal på 78 kvadratmeter.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra ”Ola 4”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Hvitmalte trefiberplater i himlinger og kostmalte panelplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Haro parkett eik 3-stav lysehvit børstet.
Gulv i hall hovedbolig og entre leilighet leveres med 30x60 flis.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken:
Inkludert verdikort pålydende 105.000,-. Våre samarbeidspartnere på kjøkken er Norema og Sigdal.

Bad:
På bad leveres baderomsplater type fortissimo 3091HG F23. Gulv leveres med flis 20x20. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel baderomsinnredning, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr, buede dusjvegger.

Bod:
Begge boder i underetasjen leveres med flis på gulv grunnet varmtvannsbereder.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres varmekabler på alle flislagte gulv. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Stålpipe med peisovn type Curve 100 med sort glassplate.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Regulering

Bræinjordet med omgivelser (Onsumbrenna)

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig med leilighet

Bræinvegen 13, 2625 FÅBERG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer