Tomannsbolig i flotte landlig omgivelser med caport og utvendig bod.

Burmavegen, 2607 VINGROM

Pris fra

kr 3 290 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 98 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fremdrift

Oppstart ved salg og byggegodkjenning. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Utsikt

Beliggenhet

Beliggende ca 2 km opp for Vingrom sentrum i et skrånende område med flott utsikt. Gode lys- og solforhold. Barne- og familievennlig område med ca 2 km til dagligvare, barnehage, skole, post, idrettsanlegg med bl.a. lysløype og kunstgressbane som vinterstid blir benyttet som skøytebane.

Flotte turmuligheter sommer og vinter med store friområder rett utenfor døra. Gangavstand til Mjøsa og elva Rinna med bade- og fiskemuligheter. Lite trafikkbelastning ved eiendommen. Avstand til busstopp er ca 1 km med gode bussforbindelser til Lillehammer og Gjøvik. Gunstig avstand til alle Mjøsbyene. Avstanden til Lillehammer sentrum er ca 10 km, 8 min med bil.

Innhold

Pan er en flott tomannsbolig for skrå tomter. Her er det mulighet for inngang både oppe og nede, noe som gjør den til en praktisk og fleksibel tomannsbolig.

Pan tilbyr arealeffektive leiligheter på nær 100 kvm fordelt på 2 plan. Med sin fleksible og kompakte løsning med stor terrasse, to bad og tre soverom, er den et godt alternativ for eksempel for småbarnsfamilien. Her er det store allrommet i boligen familiens naturlige samlingssted. Denne sosiale sonen er på 40 kvm og inneholder kjøkken, spisestue og stue med direkte utgang til stor terrasse. Leilighetene har også store vinduer som slipper inn mye lys og gir et godt utsyn til naturen og omgivelsene utenfor.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen Visjon 1 fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF. Husmodeller med takvindu leveres med vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass fra Velux.

Tak og vegger:
Hvitmalte trefiberplater i himlinger og 5-bords kostemalte paneplater skygge hvit i alle tørre rom.

Gulv:
Parkett eik 3-stav lysehvit i alle tørre rom. Gang/trapp underetasje levers med flis Marte 30x60. Bod under trapp og begge bad leveres med flis Habitat 20x20

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I denne boligen leveres fabrikklakkert furutrapp som standard. Etter montering av trapp, forutsettes det flikklakkering av tiltakshaver/ kunde. Det samme gjelder flikkmaling av malt trapp, hvis dette leveres.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkken kan leveres fra Sigdal eller Norema. Det er inkludert en kjøkkenverdi pålydende 85.000,-.

Bad:
Vegger leveres med flismønstret Fortissimo 3091 F23 HG som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel baderomsinnredning, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, buet dusjvegg 90x90.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Varmekabler begge bad og gang/trapp underetasje. Fem lamper til utvendig belysning typen Betek Ida led. Taklampe i bod innvendig og utvendig sportsbod. To benkearmaturer på kjøkken.
Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Stålpipe med peisovn type Curve 100 og sort glassplte

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige uten at standarden forringes nevneverdig. Tegningene i prospektet er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser i prospekt eller internettside og prosjektbeskrivelsen, er det den endelige prosjektbeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Prosjektbeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger.
Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av boligene.

Carport og sportsbod:
Det leveres en carport plass og sportsbod pr. enhet. Sportsboden er tilhørende i carport. Ta kontakt med selger for tegninger.

Burmavegen, 2607 VINGROM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer