KUN 1 IGJEN! SOLÅSEN, Søre Ål - Nye leiligheter med fantastisk utsikt. Dette prosjektet må oppleves!

Galterudbekken 44 a-d, 2617 LILLEHAMMER

Pris fra

kr 3 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 71 - 84 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Ferdigstillelse

Byggingen har startet, og innflytning er planlagt til november 2019.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Drømmer du om å bo i ny leilighet med lang solgang og fantastisk utsikt? BoligPartners nye prosjekt Solåsen på Lillehammer er et sted hvor turstier, skiløyper, stillhet og ro venter på deg rett utenfor døra, samtidig som byens tilbud ligger like i nærheten.

Velkommen hjem til sørsiden av Lillehammer, et område som gir deg muligheten til å bo midt i mellom alt det beste byen har å tilby. Selv om dette er et sentrumsnært strøk, får du likevel følelsen av å kunne trekke deg tilbake til landlige omgivelser, grønne lunger og åpent landskap som beboer her.

Skogen Sør er et svært populært område på Søre Ål – tilrettelagt for alle aldersgrupper, med gangavstand til det mye av det beste OL-byen har å by på. Her bygger BoligPartner Lillehammer prosjektet Solåsen, bestående av totalt 29 leiligheter, fordelt på syv nye tomanns-, firemanns-, og seksmannsboliger. Samtlige enheter har tilhørende carport og sportsbod inkludert i prisen. Solåsen er et godt sted å leve for alle, enten du er førstegangsetablerer, småbarnsfamilie, eller pensjonist. Skogen Sør tilbyr trygge og gode oppvekstsvilkår for barna, med lekeplasser, idrettsanlegg og marka rett i nærheten, i et nyetablert boligområde helt uten gjennomgangstrafikk. Her er trygghet og friluftsliv for alle satt i fokus.

Fordeler ved kjøp:
- Boligen leveres «nøkkelferdig» med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler
- Vi gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom valg av overflater, baderomsinnredning, samt kjøkkenleveranse
- Du betaler 2,5 % dokumentavgift av kun tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig

Beliggenhet

Solåsen ligger ca. 4,5 km fra Lillehammer sentrum, hvilket tilsvarer en kjøretur på i underkant av ti minutter. Det går en trygg gang- og sykkelsti inn til sentrum, og samtidig har du dagligvarebutikker, skoler, barnehager, idrettsanlegg og bensinstasjon innen en omkrets på under 3 kilometer. Lillehammer sentrum ligger i gangavstand fra leiligheten, men det er også svært gode bussforbindelser inn til byen for dem som foretrekker å reise kollektivt. OL-byen tilbyr blant annet fantastiske friluftsmuligheter, yrende folkeliv, et bredt utvalg butikker, restauranter, idrettsanlegg, samt et rikt kulturliv. Lillehammers gågate refereres ofte til som en av Norges hyggeligste!

Det er flotte turmuligheter rett i nærheten, sommer som vinter, med turstier og skiløyper i gangavstand fra boligområdet. I tillegg ligger populære skidestinasjoner som Sjusjøen, Hafjell og Skeikampen kun en kjøretur unna, med sine flotte alpinsentre, nypreparerte skiløyper, golfbaner, og selvfølgelig en rekke fine turmuligheter også på sommerhalvåret.

Innhold

Øvre rekke består av fire bygg: To seksmannsboliger (hus 1 og 4) og to firemannsboliger (hus 2 og 3). Hus 2, 3 og 4 er sluttsolgt, og flere av leilighetene er overlevert til kundene våre. Vi er nå godt i gang med byggingen av bygg 1 (seksmannsbolig), her er det kun én enhet ledig: en flott leilighet på midten i 2.etg. Denne leiligheten går over ett plan, og har spektakulær utsikt!

Leiligheten inneholder 3 soverom, innvendig bod, bad/vask og en romslig stue-/kjøkkenløsning. Det går utvendige trapper opp til leilighetene i 2.etg, inngangspartiet er overbygd med svalgang. Leilighetene gis særpreg gjennom store vindusflater som skaper et lyst og trivelig inntrykk, samt en god romfølelse. Hvite himlingsplater i alle rom forsterker det luftige inntrykket, og den smarte stueløsningen gjør leiligheten åpen, innbydende, og enkel å møblere.

Utsikten til disse leilighetene er upåklagelig og helt unik, uavhengig av om du bor i 1.- eller 2.etg. Denne bør virkelig oppleves! Leilighetene på nedre rekkes plassering går ikke på kompromiss av utsikten til leilighetene på øverste rekke, og det vil ikke bygges andre boligprosjekter i forkant av Solåsen i fremtiden.

Standard

BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveranse- beskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører med slett speil, fra Kloppen Trevare, type Vision1. Karm og utforinger leveres også hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres i hvitmalt MDF.

Vegger / tak og himling:
Hvitmalte trefiberplater i himlinger og kostemalte hvite 5-bords Huntonit panelplater i alle tørre rom.

Gulv:
3 stavs eikeparkett, family lysehvit børstet i alle tørre rom. Lys grå fliser på bad og innvendig bod, mørk grå fliser i entré.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Sigdal, med sin populære hvite front, Optima 08. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad / vask:
Innredning på baderom leveres fra Ramsøy. Badet har baderomsinnredning 80 cm med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Badet leveres med dusjvegger i buet utførelse 90x90 cm. Bad/ vask gjøres klart med opplegg til vaskemaskin.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.
Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Boligene leveres forberedt for TV og bredbånd. Kjøper er selv ansvarlig for å tegne abonnement.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i entré, innvendig bod, og på bad. Forøvrig leveres det panelovn på alle soverom.

Utvendig / uteplassen

Boligene blir oppført med bindingsverk og etasjeskillere i tre. Utvendig kledd med liggende panel, grunnet og med et mellomstrøk fra fabrikk. Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull. Saltak er tekket med takstein. Alle vinduer har 3-lags superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitmalt.

Uteområdet er opplyst og felles strøm vil inngå i felleskostnader for sameiet. Felles adkomstveg og parkeringsplasser opparbeides med toppdekke av asfalt. Rundt bolig vil det være et belte som er av toppdekke grus for å ivareta overvann/drenering. Vedlikehold / brøyting av veier på området vil inngå i felles-kostnader for sameiet. Det monteres nødvendig sluk for overflatevann. Det legges tilsådd matjord rundt hvert bygg.

Renovasjon:
Molok renovasjonsløsning for hele feltet.

Lek / oppholdsarealer:
Lekeplass til feltet vil opparbeides, BoligPartner leverer utstyr. Egen tegning vil kunne gis ved forespørsel.

Sportsbod/ carport /Parkering:
Det er bruksrett på egen carport og sportsbod for hele feltet.
Andre biloppstillingsplasser (gjesteparkering) blir merket.

Tilvalg:
Det er mange fordeler ved å flytte inn i en ny bolig på Solåsen, her gir vi deg blant annet muligheten til å sette personlig særpreg på ditt nye hjem. En bolig som harmonerer med hvem man er og hva man liker er viktig for mange, og vi bistår deg gjerne i prosessen med valg av overflater og innredninger som gjenspeiler deg og dine verdier. Vi åpner for frihet til å velge løsninger tilpasset dine behov, og har solide fagfolk i ryggen som gjør veien mot boligdrømmen ryddig og enkel. Både kjøkkenleverandør, elektriker, rørlegger, og murmester står klare for å bistå deg hele veien, med gode løsninger som møter akkurat dine ønsker.
Kontakt prosjektselger for ytterligere informasjon om standard leveranse, og ulike tilvalgsmuligheter.

Generell informasjon

Betalingsplan:
Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + evt. endringsavtaler forfaller til betaling før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien. Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Eierforhold:
Selveiet tomt med gnr. 92 og bnr. 60 i Lillehammer Kommune. Eiendommen blir seksjonert og utgjør sameiet Solåsen 1-29, og består av 7 bygg fordelt på 2, 3, 4 og 6-mannsboliger. Det utarbeides vedtekter for sameiet i løpet av 2017, og utbygger vil stå for styret en periode. Ta kontakt med boligselger for ytterligere informasjon om sameiet og felleskostnader.

Heftelser:
Tinglyst pliktig medlemskap i sameiet Solåsen og Skogen Sør Velforening for samtlige hjemmelshavere for Solåsen. Sameiet overtar drift og vedlikehold av fellesarealer. Det blir tinglyst en adkomstrett til parkeringsanlegg for sameiet Solåsen. Kostnader i forbindelse med drift og vedlikehold av veg og snuplass ved parkeringsanlegg deles mellom hjemmelshavere i sameiet. Det blir tinglyst rettighet for Eidisiva for å vedlikeholde kabelanlegg på hele boligfeltet Solåsen.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige uten at standarden forringes nevneverdig. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av boligene.
Det presiseres at alle bilder av boligene i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Reguleringsbestemmelser:
Prosjektering er iht. reguleringsplan for Skogen sør.

Foto:
Joakim Mangen

Energimerking:
Alle våre hus leveres med energimerke oransje C. Se www.energimerking.no for mer informasjon.

Infrastruktur:
Veier, vann og avløp ble opparbeidet våren 2017. Boligene er tilkoblet offentlig vann og kloakk. Tilknytningsavgifter for vann, avløp, strøm er inkludert i prisen. Hovedveien inn til området, samt innstikkveier og stier eies av Skogen Sør Velforening. Disse driftes iht. utarbeidede vedtekter for sameiet.


Galterudbekken 44 a-d, 2617 LILLEHAMMER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer

Signér før jul, så spanderer vi flytting og utvask!

For inntil 20.000 kr gir vi deg en behagelig og rimelig flytteprosess dersom du signerer kontrakt på utvalgte boliger innen 2018.