9 av 10 solgt! Familievennlig, sentralt beliggende tomannsbolig. 4 sov, 2 bad, vaskerom, carport, utebod og hage.

Røysligrenda - hus 3, 2611 LILLEHAMMER

Pris fra

kr 3 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 122 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Ferdigstillelse

Prosjektet er i gangsatt

Fremdrift

Bygging har startet.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Boligpartner Lillehammer er godt i gang med bygging av 5 tomannsboliger på Røyslimoen. Bygg 1 og 2 er ferdig og innflyttet. Våre nye tomannsboliger bygges meget sentralt beliggende vis a vis Røyslimoen barneskole og kunstgressbaner. Nærmeste matvarebutikk er bare 100 meter unna, og to barnehager ligger også i gangavstand. Området har et trygt og godt bomiljø, og her kan barna få utfolde seg fritt i naturen omkring.

Vorma spesial er en vertikaldelt tomannsbolig tilpasset skrånende terreng. Hver enhet har et totalt bruksareal på 131 kvadratmeter med en velutviklet planløsning. Hovedplanet består av entré med garderobeplass, ett soverom, innvendig bod, bad/wc og en romslig stue-kjøkkenløsning som utgjør den sosiale sonen i boligen. Fra stuen har du utgang til enhetens egen balkong. Underetasjeplanet er soveromsavdelingen og rommer tre soverom, bad/wc og bod. Utgang til uteareal via balkongdør i gangarealet.
Carport med utebod er inkludert. Det legges planert og tilsådd matjord rundt hver enkelt bolig, samt på felles lekeplass. Felles adkomstveg og parkeringsplasser, opparbeides med toppdekke av asfalt.
Rundt bolig vil det være et belte av toppdekke grus for å ivareta overvann/drenering.
Det opparbeides en felles lekeplass på området.

Røyslimoen som boligområde ble etablert på 1990-tallet og er en populær bydel for barnefamilier og sportsinteresserte.
Her bor du i nærhet til naturen med tilgang til turområde og skiløyper nærmest rett utenfor stuedøra. Bydelen ligger ca. 4 km sør og opp fra sentrum med gode bussforbindelser. Fra Røyslimoen er det kun 10-15 min kjøretur til Sjusjøen som byr på milevis med langrennsløyper og et alpinsenter.
Det går også lysløype fra Vårsetergrenda til Birkebeineren skistadion. I området er det mange tur -og sykkelstier.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare av typen Visjon 1. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling:
Huntonit Classique hvite himlingsplater i alle boligrom.
Hunonit skyggepanel i kostmalt hvit utførelse i alle tørre rom. Fortissimo flismønstrede hvite våtromsplater på bad/vask.

Gulv:
Laminat Haro Tritty 100TC Plank highland matt. Fliser på bad/vask og entrè.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Sigdal, med sin populære hvite front, Optima 08. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
Fortissimo flismønstrede hvite våtromsplater på bad/vask.
Lys grå flis med varmekabel i gulv.
Begge bad har hvit baderomsinnredning type Sara fra Linn bad, 90 cm med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Bade leveres med dusjvegger type Alterna Picto i buet utførelse 90x90 cm. Bad/ vask gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Vegghengt toalett.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010. Det leveres fire utevendige lamper, og to spottskinner til kjøkken.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i entré og på bad i begge etasjer.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Røysligrenda - hus 3, 2611 LILLEHAMMER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer