Leilighet 16A

Galterudbekken 16, 2617 LILLEHAMMER

Pris

kr 4 090 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 090 000,-
  • Boligtype Unknown
  • Bruksareal (BRA): 120 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

KAMPANJE: Kjøper du bolig på Skogenåsen før 15.11.2019, mottar du samtidig gavekort hos Skeidar Lillehammer med verdi 40.000 kroner!

Ønsker du en splitter ny bolig, litt utenom det vanlige? Leilighetene i denne tomannsboligen inneholder hele 4 soverom, 2 bad, 3 uteplasser (balkong på begge sider av huset, samt platting på bakken med utgang fra 1.etg), 3 boder, og carport i tilknytning til inngangsparti!

Velkommen hjem til sørsiden av Lillehammer, et område som gir deg muligheten til å bo midt i mellom alt det beste byen har å tilby. Selv om dette er et sentrumsnært strøk, får du likevel følelsen av å kunne trekke deg tilbake til landlige omgivelser, grønne lunger og åpent landskap som beboer her.

Skogen Sør er et svært populært område på Lillehammer – tilrettelagt for alle aldersgrupper, med gangavstand til det mye av det beste OL-byen har å by på. Her bygger BoligPartner Lillehammer prosjektet Skogenåsen, bestående av totalt åtte leiligheter, fordelt på fire nye tomannsboliger. 6 av 8 leiligheter er solgt, og to bygg er allerede ferdigstilt. Samtlige enheter har egen carport og sportsbod inkludert i prisen.

Skogenåsen er et godt sted å leve for alle, enten du er førstegangsetablerer, småbarnsfamilie, eller pensjonist. Skogen Sør tilbyr trygge og gode oppvekstsvilkår for barna, med lekeplasser, idrettsanlegg og marka rett i nærheten, i et nyetablert boligområde helt uten gjennomgangstrafikk. Her er trygghet og friluftsliv for alle satt i fokus.

Med moderne og smarte boliger skal vi i BoligPartner skape sentral idyll på Skogenåsen.


Fordeler ved kjøp:

- Boligen leveres «nøkkelferdig» med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler

- Vi gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom valg av overflater, baderomsinnredning, samt kjøkkenleveranse

- LAVE OMKOSTNINGER! betaler 2,5 % dokumentavgift av kun tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig

- Lave fellesutgifter! Månedlig felleskostnad til sameiet er beregnet til kroner 609,-
Dette inkluderer: Bygningsforsikring, snøbrøytning/strøing, plenklipping, strøm/vann i fellesareal, vedlikehold/sparing

Beliggenhet

Leilighetene ligger ca. 4,5 km fra Lillehammer sentrum, hvilket tilsvarer en kjøretur på i underkant av ti minutter. Det går en trygg gang- og sykkelsti inn til sentrum, og samtidig har du dagligvarebutikker, skoler, barnehager, treningssenter, idrettsanlegg og bensinstasjon innen en omkrets på under 3 kilometer.

Lillehammer sentrum ligger i gangavstand fra leilighetene, men det er også svært gode bussforbindelser inn til byen for dem som foretrekker å reise kollektivt. OL-byen tilbyr blant annet fantastiske friluftsmuligheter, yrende folkeliv, et bredt utvalg butikker, restauranter, idrettsanlegg, samt et rikt kulturliv.

Det er flotte rekreasjonsmuligheter rett i nærheten, sommer som vinter, med turstier og skiløyper i gangavstand fra boligområdet. I tillegg ligger populære skidestinasjoner som Sjusjøen, Hafjell og Skeikampen kun en kjøretur unna, med sine flotte alpinsentre, nypreparerte skiløyper, golfbaner, og selvfølgelig en rekke fine turmuligheter også på sommerhalvåret.

Leilighetsnummer

16 A

Galterudbekken 16, 2617 LILLEHAMMER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer