KAMPANJE!* SKOGENÅSEN, Søre Ål – Ny, romslig tomannsbolig av høy standard. Barnevennlig område med flott solgang!

Galterudbekken 16, 2617 LILLEHAMMER

Pris fra

kr 3 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 120 m2
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Ferdigstillelse

Boligen er godkjent for bygging og byggestart er avhengig av salg

Fremdrift

Byggingen starter i takt med salget. Vær tidlig ute og du kan påvirke leveransen til din bolig.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

*KAMPANJE: Kjøper du bolig på Skogenåsen før 15.10.2019, mottar du samtidig gavekort hos Skeidar Lillehammer med verdi 40.000 kroner!

Velkommen hjem til sørsiden av Lillehammer, et område som gir deg muligheten til å bo midt i mellom alt det beste byen har å tilby. Selv om dette er et sentrumsnært strøk, får du likevel følelsen av å kunne trekke deg tilbake til landlige omgivelser, grønne lunger og åpent landskap som beboer her.

Skogen Sør er et svært populært område på Søre Ål – tilrettelagt for alle aldersgrupper, med gangavstand til det mye av det beste OL-byen har å by på. Her bygger BoligPartner Lillehammer

prosjektet Skogenåsen, bestående av totalt åtte leiligheter, fordelt på fire nye tomannsboliger. Samtlige enheter har tilhørende carport og sportsbod inkludert i prisen. Skogenåsen er et godt sted å leve for alle, enten du er førstegangsetablerer, småbarnsfamilie, eller pensjonist. Skogen Sør tilbyr trygge og gode oppvekstsvilkår for barna, med lekeplasser, idrettsanlegg og marka rett i nærheten, i et veletablert boligområde helt uten gjennomgangstrafikk. Her er trygghet og friluftsliv for alle satt i fokus.

Med moderne og smarte boliger skal vi i BoligPartner skape sentral idyll på Skogenåsen.

Fordeler ved kjøp:

- Boligen leveres «nøkkelferdig» med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler

- Vi gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom valg av overflater, baderomsinnredning, samt kjøkkenleveranse

- Du betaler 2,5 % dokumentavgift av kun tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig

Beliggenhet

Leilighetene ligger ca. 4,5 km fra Lillehammer sentrum, hvilket tilsvarer en kjøretur på i underkant av ti minutter. Det går en trygg gang- og sykkelsti inn til sentrum, og samtidig har du dagligvarebutikker, skoler, barnehager, treningssenter, idrettsanlegg og bensinstasjon innen en omkrets på under 3 kilometer.

Lillehammer sentrum ligger i gangavstand fra leilighetene, men det er også svært gode bussforbindelser inn til byen for dem som foretrekker å reise kollektivt. OL-byen tilbyr blant annet fantastiske friluftsmuligheter, yrende folkeliv, et bredt utvalg butikker, restauranter, idrettsanlegg, samt et rikt kulturliv. Lillehammers gågate refereres ofte til som en av Norges hyggeligste!

Det er flotte turmuligheter rett i nærheten, sommer som vinter, med turstier og skiløyper i gangavstand fra boligområdet. I tillegg ligger populære skidestinasjoner som Sjusjøen, Hafjell og Skeikampen kun en kjøretur unna, med sine flotte alpinsentre, nypreparerte skiløyper, golfbaner, og selvfølgelig en rekke fine turmuligheter også på sommerhalvåret.

Innhold

Kvina er en vertikaldelt tomannsbolig. Leilighetene har et totalt bruksareal på 141 kvadratmeter fordelt på to plan. Den smarte løsningen med carport i bygget, gjør at du kan gå tørrskodd inn i boligen. I leiligheten kommer du inn en romslig og lys hall med kostemalte, hvite panelplater på vegger, og flislagt gulv med varmekabler. Her er det gode muligheter for skyvedørsgarderobe eller andre oppbevaringsløsninger.

1. etasje inneholder en soveromsavdeling med hovedsoverom forbundet med kleskott, gang, vaskerom, flislagt bad og innvendig bod. På dette etasjeplanet finner du også boligens sportsbod, med utvendig adkomst. 2. etasje er det naturlige oppholdsstedet, bestående av en flott inndelt stue- og kjøkkenløsning på hele 32,8 kvadratmeter med utgang til to solrike balkonger. I tillegg rommer etasjen to ekstra soverom og bad/WC.
Kvina gir deg mye plass for pengene, og er en perfekt løsning for både barnefamilien og andre som drømmer om en romslig og lettstelt bolig.

Standard

BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveranse- beskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Innvendige overflater

Dører:

Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører med slett speil, fra Kloppen Trevare, type Vision1. Karm og utforinger leveres også hvitmalt.

Vindu:

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres i hvitmalt MDF.

Vegger / tak og himling:

Hvitmalte trefiberplater i himlinger og kostemalte hvite 5 bords Huntonit panelplater i alle tørre rom.

Gulv:

1-stavs eikeparkett, lysehvit børstet i alle tørre rom. Lys grå fliser på bad/vask og i sportsbod. Mørk grå fliser i entré.

Listverk:

Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:

Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Det leveres trapp med hvitmalte vanger.

Kjøkken:

Kvalitetskjøkkenet leveres fra Sigdal, med sin populære hvite front, Optima 08. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad / vask:

Badet har baderomsinnredning 80 cm med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Badet leveres med dusjvegger i buet utførelse 90x90 cm. Bad/ vask gjøres klart med opplegg til vaskemaskin.

Elektrisk:

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:

Boligene leveres forberedt for TV og bredbånd. Kjøper er selv ansvarlig for å tegne abonnement, samt betale påkoblingsavgift.

Ventilasjon:

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Oppvarming:

Boligene leveres med vedovn type Curve 100 og stålpipe. Varmekabler i entré og bad/vask. Det leveres panelovner på alle soverom.

Utvendig / uteplassen:

Boligene blir oppført med bindingsverk og etasjeskillere i tre. Utvendig kledd med liggende panel, grunnet og med et mellomstrøk fra fabrikk. Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull. Saltak er tekket med takstein. Alle vinduer har 3-lags superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitmalt.

Felles adkomstveg og parkeringsplasser opparbeides med toppdekke av asfalt. Rundt bolig vil det være et belte som er av toppdekke grus for å ivareta overvann/drenering. Vedlikehold / brøyting av veier på området vil inngå i felles-kostnader for sameiet. Det monteres nødvendig sluk for overflatevann. Det legges på tilsådd matjord rundt hvert bygg. BoligPartner leverer utstyr og oppfører 1 stk. lekeplass tilhørende prosjektet.

Lek / oppholdsarealer:

En lekeplass vil opparbeides. Egen tegning vil kunne gis ved forespørsel.

Sportsbod/ carport /Parkering:

Egen carport og sportsbod i bygget.

Tilvalg:

Det er mange fordeler ved å flytte inn i en ny bolig på Skogenåsen, her gir vi deg blant annet muligheten til å sette personlig særpreg på ditt nye hjem. En bolig som harmonerer med hvem man er og hva man liker er viktig for mange, og vi bistår deg gjerne i prosessen med valg av overflater og innredninger som gjenspeiler deg og dine verdier. Vi åpner for frihet til å velge løsninger tilpasset dine behov, og har solide fagfolk i ryggen som gjør veien mot boligdrømmen ryddig og enkel. Både kjøkkenleverandør, elektriker, rørlegger, og murmester står klare for å bistå deg hele veien, med gode løsninger som møter akkurat dine ønsker.

Kontakt prosjektselger for ytterligere informasjon om standard leveranse, og ulike tilvalgsmuligheter.

Generell informasjon

Betalingsplan:

Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + evt. endringsavtaler forfaller til betaling før overtakelse.

Omkostninger:

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien. Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:

Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Eierforhold:

Selveiet tomt med gnr. 92 og bnr. 57 i Lillehammer Kommune. Eiendommen blir seksjonert og utgjør sameiet Skogenåsen 12-18, og består av 4 tomannsboliger. Det utarbeides vedtekter for sameiet i løpet av 2017/18, og utbygger vil stå for styret en periode.

Heftelser:

Tinglyst pliktig medlemskap i sameiet Skogenåsen og Skogen Sør Velforening for samtlige hjemmelshavere for Skogenåsen. Sameiet overtar drift og vedlikehold av fellesarealer. Kostnader i forbindelse med drift og vedlikehold deles mellom hjemmelshavere i sameiet.

Sikkerhet / garantier:

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Generelle forhold:

Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige uten at standarden forringes nevneverdig. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av boligene.

Det presiseres at alle bilder av boligene i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Galterudbekken 16, 2617 LILLEHAMMER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer