Bergermarka Panorama Del 4 - 8 enheter solgt !

Blåbærveien, 3520 JEVNAKER

Pris fra

kr 2 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 19
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 77 - 121 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Sandvold Boliger AS starter nå salget av moderne leiligheter i Bergermarka Panorama Del 4. Prosjektet består av 18 stk. leiligheter fordelt på 5 stk. tomannsboliger og 2 firemannsboliger.

Beliggenhet

I Bergermarka er landskapet åpent med flott utsikt mot Randsfjorden, Nordmarka og Tyrifjorden med Gyrihaugen i det fjerne. Turstier ut i skog og mark finner du rett utenfor husveggen, likevel et det bare en liten spasertur ned til Jevnaker sentrum. Fra Bergermarka er det kort og trygg veg ned til Bergerbakken skole og en ny barnehage. Området grenser mot Veståsen med turstier og skogsbilveier. Fra Veståsen kommer man videre inn mot Fjorda som er et eldorado for turer, friluftsliv og kanopadling. Både Veståsen og Nordmarka har et flott terreng for sykling, ski, kano, teltturer, fiske og jakt. Jevnaker kommune ligger sørvest i Oppland fylke.

Innhold

Boligene er moderne og utviklet for skrå tomt. Med pulttak og store vindusflater - i tillegg til boligenes terrasseløsning - gir dette deg et spennende eksteriør og lyst og luftig interiør.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I prosjektboliger leveres døra ”Hvit glatt, prosjekt”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling:
I prosjektboligene leveres det hvitmalte gipsplater i himlinger og ferdigbehandlet panelplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Boligene leveres med parkettgulv type Eik trestav i alle tørre rom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Gang/ entre:
Leveres med fliser og varmekabel på deler av arealet.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning uten hvitevarer, leveres og monteres av Nybo kjøkken.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Vegger og gulv leveres med fliser. Det leveres servant, vegghengt toalet og ettgreps blandebatteri til servant. Dusjkabinett og innredning er ikke inkludert i leveransen.

Vaskerom:
Vaskerom leveres med ferdigbehandlet panelplater på veggene og fliser på gulv.

Bod:
Leveres med ferdigbehandlet panelplater på veggene.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for fiber. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Leilighetene leveres med peisovn, type TermaTech 20. Alle bad leveres med varmekabel.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Omkostninger

Følgende tilkommer ut over kjøpesummen per leilighet, og betales av kjøper:
Dokumentavgift ved tinglysning av skjøte : kr. 12.500,- (2,5% av tomteverdien på kr. 500.000,-)
Tinglysningsgebyrer kr. 1.050,- (kr. 525,- x 2 )
Pantedokument kr. 202,-
Tilkobling for vann- og avløp kr. 32.000,-
Tilkobling av strøm kr. 7.500,-
Totale omkostninger: kr. 53.252,-

Blåbærveien, 3520 JEVNAKER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS