Jarhaug/Gran - Et innholdsrikt smart vinkelhus med alle funksjoner samlet på ett plan - Store oppholdsrom

Jarhaug, 2750 GRAN

Pris

kr 4 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 390 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 122 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Aircondition/ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk

Beskrivelse av boligen

Foreslått Borgheim er ment som et priseksempel på hvordan kostnadene kan være ved gitt innhold og standard som under.
Endelig leveranse avtales direkte mellom boligkonsulent og kjøper.

Dersom du ønsker en annen husmodell fra katalogen vår ta kontakt med selger slik at dere sammen kan finne et hus som passer for tomta på Jarhaug.

Borgheim er et smart vinkelhus med alle funksjoner samlet på ett plan. Bruksarealet på 122 kvadratmeter rommer tre soverom, bad, vaskerom med egen inngang utenifra, WC i tilknytning til vindfanget, en stor stue med peismuligheter og et særlig romslig kjøkken med god plass til et stort spisebord. I Borgheim har både stuen og hovedsoverommet dør ut til samme terrasse. Spisestuen har dessuten egen dør ut til husets andre, koselige terrasse.

Standard

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet og tilpasset øvrige eksteriørdetaljer på huset. Dørblad, karm og utforing leveres hvitmailt med håndtak i forkrommet matt stål. Glasset i døren er 2-lags energiglass. Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører, type Ola 4 hvit fra Kloppen trevare. Dette er tunge og flotte dører med et minimalistisk og moderne uttrykk. Karm og utforing leveres også hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med superenergiglass med argongass. Sprosser leveres som utenpåliggende som er enkle å ta av ved rengjøring. Vindu, karm og utforing leveres hvitmalt.

Vegger/tak/himling:
Boligen leveres med spontplater på innvendig vegger.
Bad/ vaskerom leveres med fliser på gulv og vegg.
Utvendig leveres boligen med stående panel.

Listeverk:
Til alle boligrom leveres hvitmalte lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. LIstene er i enkel utførelse som passer til stilen på huset. Det må imidlertidig påregnes noe sparkling og maling av spikerhull og hjørneskjøter.

Kjøkken:
Det er foreslått kjøkkenleveranse fra Sigdal.

Bad:
På bad leveres utstyr ihht. 1:100-tegning: som servanter, gulvmontert toalett, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr og opplegg for vaskemaskin.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres ihht. NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes av elektro entreprenør.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler i vindfang og bad. Curve 100 peisovn.

Isolasjon:
Yttervegger isoleres med 20cm mineralull. Tak isoleres med 30-40 cm mineralull. Innvendige vegger leveres med 100mm mineralull.

Innhold

Vindfang, vaskerom, bad, wc, bod, 3 soverom, gang, kjøkken og stue.

Regulering

Gjeldende reguleringsbestemmelse for tomten er : Reguleringsplan for "Jarhaug" gnr.161, bnr. 13 Gran Kommune.

Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig

Oppvarming

Varmekabler på bad og vindfang. Peisovn i stue.

Betalingsbetingelser

Tomtekostnaden er inkludert i priseksemplet. Kjøp av tomt skjer direkte med grunneier før arbeid på tomt igangsettes ihht. avhendingsloven.

Kjøpekontrakt for bolig inngås ihht. Bustadoppføringslovens bestemmelser.

Prisen gjelder vårt forslag til leveranse av boligen Borgheim, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.

Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om betalingsbetingelser og kontrakt.

Jarhaug, 2750 GRAN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik