Brandbu - Innholdsrik enebolig med alt på ett plan - 3 soverom - Delvis åpen stue/ kjøkkenløsning

Tomtehaugen, 2760 BRANDBU

Pris

kr 3 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 690 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 114 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk

Beskrivelse av boligen

Det enkle, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet. De tre soverommene, badet, boden, sportsboden og stue- og kjøkkenløsning på nesten 50 kvadratmeter, ligger som perler på en snor. Stua har plass til både sofagruppe og tv-krok, og både terrassen utenfor stua og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind.

Standard

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet og tilpasset øvrige eksteriørdetaljer på huset. Dørblad, karm og utforing leveres hvitmailt med håndtak i forkrommet matt stål. Glasset i døren er 2-lags energiglass. Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører, type Ola 4 hvit fra Kloppen trevare. Dette er tunge og flotte dører med et minimalistisk og moderne uttrykk. Karm og utforing leveres også hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med superenergiglass med argongass. Sprosser leveres som utenpåliggende som er enkle å ta av ved rengjøring. Vindu, karm og utforing leveres hvitmalt.

Vegger/tak/himling:
Boligen leveres med spontplater på innvendig vegger.
Bad/ vaskerom leveres med fliser på gulv og vegg.
Utvendig leveres boligen med stående panel.

Listeverk:
Til alle boligrom leveres hvitmalte lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. LIstene er i enkel utførelse som passer til stilen på huset. Det må imidlertidig påregnes noe sparkling og maling av spikerhull og hjørneskjøter.

Kjøkken:
Det er foreslått kjøkkenleveranse fra Sigdal.

Bad:
På bad leveres utstyr ihht. 1:100-tegning: som servanter, gulvmontert toalett, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr og opplegg for vaskemaskin.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres ihht. NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes av elektro entreprenør.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler i vindfang/entre, bad/vaskerom. Curve 100 peisovn.

Isolasjon:
Yttervegger isoleres med 20cm mineralull. Tak isoleres med 30-40 cm mineralull. Innvendige vegger leveres med 100mm mineralull.

Innhold

Stue/ kjøkken, 3 soverom, gang og bad/ vaskerom.

Adkomst

Fra privat felles vei.

Beskrivelse (type bolig)

Innholdsrik enebolig med alt på ett plan.

Hvitevarer/tilbehør

Medfølger ikke.

Betalingsbetingelser

Tomtekostnaden er inkludert i priseksemplet. Kjøp av tomt skjer direkte med grunneier før arbeid på tomt igangsettes ihht. avhendingsloven.

Kjøpekontrakt for bolig inngås ihht. Bustadoppføringslovens bestemmelser.

Prisen gjelder vårt forslag til leveranse av boligen Dalsheim, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.

Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om betalingsbetingelser og kontrakt.

Tomtehaugen, 2760 BRANDBU

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik