LYGNA - Prosjektert hytte i naturskjønne omgivelser kun 1 time fra Oslo!

Lygna hyttegrend , 2770 JAREN

Pris

kr 2 900 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 900 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 108 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Lygna med sin fantastiske beliggenhet stiller med blandt annet nydelige forhold for langrenn, skiturer, sykkelturer, bærplukking, fiske osv. Lygna-området med alle sine aktiviteter og fasiliteter er et yndet utfartsted/reisemål sommer og vinter. Det er eget turkart for Gran med alle løyper, fiskevann og andre fasiliteter. På Lygnasæter Hotell har man også en utmerket kro med Hadelandsmat og andre gode retter, hotell og bensinstasjon.I sommerhalvåret er det flotte blåmerkede turstier i DNT's rutenett, rike fiskevann, fine sykkelveier og mulighet for jakt, bær- og sopptur. Om vinteren er Lygna-området snøsikkert med snø tidlig, ofte alt i oktober. Sesongen varer til over påske. Hadeland O-lag har oppdaterte kart over Lygna-området. De arrangerer løp både sommer og vinter. I tillegg er det hver sommer mulighet for turorientering i området. Skiløypene på ca. 200 km, som kjøres av Øståsen Skiløyper er kjent for sin gode kvalitet og preparering. Traseene, som er brede, går i et variert og kupert terreng. De aller fleste løyper er kjørt med tanke på både klassisk og skøyting.

Beskrivelse av boligen

Birkenhytta Midtfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design med bruksareal på hovedplanet på 69 kvadratmeter, og i tillegg hemsareal på hele 39 kvm, som gir et gulvareal på hele 108kvm.
Store, flotte vinduer slipper mye lys inn i hytta samtidig som det sikrer deg et godt utsyn til den flotte naturen utenfor. Store, flotte vinduer slipper mye lys inn i hytta samtidig som det sikrer deg et godt utsyn til den flotte naturen utenfor.
Midtfjellet har smarte løsninger, med den store hemsen som en ekstra bonus. I hytta finner du et romslig soverom, et nydelig kjøkken- og stueområde, praktisk bodplass, et moderne bad samt et ekstra rom du kan velge bruke til tørkerom eller kanskje en badstue.
Den koselige hemsen har en takhøyde på hele 1,89 meter. Her oppe har du ekstra sengeplasser, noe som gjør det enkelt å invitere gjester på hyttebesøk.

Lygna hyttegrend , 2770 JAREN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik