BRANDBU - MODERNE LEILIGHETER MED ALT PÅ EN FLATE - 2 SOVEROM!

Kjølvegen 79, 2760 BRANDBU

Pris fra

kr 2 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 74 - 76 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fremdrift

Oppstart ved salg. Det tas forbehold om offentlig godkjenning.

Fasiliteter

Hage, Balkong/Terrasse, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

Er du på jakt etter ny og moderne leilighet?
Velkommen til Kjølvegen 79 på Brandbu! Boligpartner har gleden av å presentere denne horisontaldelte tomannsboligen bestående av to leiligheter med et totalt bruksareal på 79 kvadratmeter per boenhet.

Beliggenhet

Tomannsboligen blir liggende i Kjølvegen 79, drøyt halvannen kilometer rett utenfor Brandbu Sentrum. Herfra er det nærhet til skoler, butikker og Røykenvika med sine severdigheter.

OM GRAN
Gran Kommune ligger i søndre del av Oppland Fylke og er den største av Hadelandskommunene, rundt sju mil nord for Oslo. Kommunen grenser i nord til Søndre Land og Vestre Toten, i øst til Hurdal og Nannestad, i sør til Lunner og Jevnaker, og i vest til Ringerike.
Ved inngangen til år 2015 var det 13.679 innbyggere i kommunen, og i tiden fremover regnes det med en god befolkningstilvekst.

Gran Kommune har rike tradisjoner som jord- og skogbrukskommune. I tillegg er mange sysselsatt innenfor servicenæringen og innen industri, bygg og anlegg. De største bedriftene i Gran leverer varer og tjenester innen elektronikk, ventilasjon, transport og energi. Kommunen har god dekning av barnehager, 12 barne- og ungdomsskoler samt en videregående skole og folkehøyskole.

Kommunen har et stort og variert kulturtilbud og utallige tilbud om fritidsaktiviteter. Det er etablert ny idrettspark med nærhet til skoleanlegg. Håndball, fotball, ski og hestesport har spesielt stor oppslutning, og det er stor interesse for aktiviteter innen musikk. Kommunen har også bibliotek, kino, kulturskole og klubbtilbud til forskjellige brukergrupper.

Store naturområder innbyr til gode opplevelser både på sommer- og vinterstid.
Gran har flere topper over 700 moh., mange over 600 m og enda flere over og rett under 500 m. Høyest er Lushaugen 812 moh. (på grensen til Hurdal i Akershus). Fiskevann er det hundrevis av, foruten Randsfjorden som har bra forekomst av bl.a. sik, ørret, gjedde og abbor. Det finnes flere plasser hvor leirliv og hytteliv kan leves, for eksempel ved Randsfjorden, Fjorda, Skjerva, Sagvollen, Åstjern, Lygna med fler. Vinterstid er det et flott løypenett av skiløyper rundt omkring på åsene i hele kommunen og disse henger sammen med nabokommunenes løypenett. Hadeland Folkemuseum ligger i Tingelstad nær Tingelstad gamle kirke og inneholder bl.a. gamle bygninger og utstyr fra tidligere tider.

Den bergenske kongevei fra Oslo til Bergen og Pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros skjærer gjennom kommunen fra sørvest og sør mot nord og nordøst, begge med hvilested på Granavollen.
Kilde: Wikipedia / Gran Kommune.

Innhold

Leilighetene har separate inngangspartier, og leiligheten i første etasje rommer hall med garderobeplass, bad/vaskerom, innvendig bod, to soverom og en åpen kjøkken-stueløsning på 36,3 kvadratmeter. Leiligheten på underetasjeplanet består av en gang med garderobeplass, som leder til boligens to soverom. Det ene soverommet er også forbundet med en innvendig bod – som enkelt kan innredes som walk-in closet. I tillegg rommer leiligheten et bad/vaskerom og en romslig kjøkken- og stueløsning med utgang til uteplass/hage. Namsen gir deg allsidige leiligheter med god planløsning som passer i alle bomiljøer.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Visjon 1" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med fabrikkmalte mdf-panelplater som standard.

Gulv:
Til boligrom leveres enhetene med laminat.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
Vegger leveres med flismønstret Fortissimo 2091-F01 S white som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Generelt

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Boligen klargjøres med trekkerør til teknisk rom for ettermontering av telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Det vil bli lagt varmekabler på bad og i entre.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Omkostninger/kjøpsbetingelser/generelle forhold

Eierforhold:
Tomten har gnr 66 og bnr 49 i Gran kommune. Eiendommen vil bli seksjonert, og inngår i sameiet Kjølvegen 79.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 7500,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr.8722.- pr. bolig (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Sikkerhet og garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning, oppnådd nødvendig forhåndssalg og vedtak om oppstart.

Fremdrift:
Ny prosjektert bolig. Oppstart av tomannsboligen NAMSEN i Kjølvegen 79, avhenger av salg. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon

Prospektdato:
23.03.2018

Kjølvegen 79, 2760 BRANDBU

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik