Gran -Tomannsbolig med smart planløsning, to plan og hele 4 soverom. 1 ledig!

Granumsvegen - Hus 6, 2750 GRAN

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 111 m2
  • Energimerking C
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fremdrift

Oppstart av Granumstranda avhenger av salg. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Boligene

Prosjektbeskrivelse

Moderne og lettstelte boliger med sentrumsnær beliggenhet på Gran.

Like i utkanten av Gran, med utsyn over Jarenvannet, presenterer BoligPartner 17 nye boliger i del 2 av det populære boligprosjektet Granumstranda.

Boligene vil ligge sentrumsnært, men samtidig landlig i grønne omgivelser. Herfra har du gangavstand til sentrum, barnehager, skoler og togstasjon. Avstanden til hovedstaden er ca 1 time, og det er jevnlige buss- og togavganger retning Oslo og Gjøvik, noe som er perfekt for deg som pendler.

Avstandene på Gran er små, og det er godt tilrettelagt for at alle kan nyte gode dager her. Her er det plass nok til å utfolde seg, både for små og store – i jobb-, skole- og fritidssammenheng.

Det nye delfeltet som nå er i salg består av:

- Rekkehus over to plan med 3(4) soverom og bruksareal på 115 kvadratmeter.
- Tomannsboliger over to plan med 4 soverom og bruksareal på 111 kvadratmeter.
- Leiligheter i firemannsboliger med alt på ett plan, 2-3 soverom og bruksareal fra 75 kvadratmeter.

Alle boligene byr på gode planløsninger med romslig kjøkken/stueløsning, i tillegg til carport og utvendig sportsbod.

Behovet er ditt, og her kan vi tilby noe for enhver, ung som gammel.

Ta gjerne kontakt med vår boligkonsulent for en hyggelig prat!

Beliggenhet

Adkomst:
Fra Riksvei 4 på Gran. Kjør mot sørøst på Rv4 mot Granumsvegen 130 m. Sving til høyre og inn på Granumsvegen 220 m. Ta til høyre for å holde deg på Granumsvegen 120 m. Ta til venstre for å holde deg på Granumsvegen. Området ligger på høyre hånd.

Gran er et trivelig handelssenter en time nord for Oslo, 30 minutter fra Gardermoen og 45 minutter sør for Gjøvik.

OM HADELAND
Sentralt beliggende mellom Oslo, Hønefoss og Gardermoen ligger kommunene Jevnaker, Lunner og Gran.
Sammen danner de Hadeland – et geografisk knutepunkt der natur, kulturlandskap og sentrumsmiljøer ligger side om side.
Hadeland er et godt alternativ for alle som ønsker å bo i frodige omgivelser innenfor timesirkelen til hovedstaden, men regionen byr også på mange muligheter innen kommunegrensene.
Regionen er et historisk kulturlandskap med spredt bosetning og tettsteder med det du trenger av handel og servicetilbud. Her kan du dyrke friluftsliv, ta del i et variert kulturtilbud og finne spennende alternativer innen arbeids- og næringsliv.
Full barnehagedekning, et godt nettverk av skoler og trygge nærmiljøer gjør Hadeland spesielt egnet for barnefamilier.
Her er det plass nok til å utfolde seg, både for små og store – i jobb-, skole- og fritidssammenheng.

For mer informasjon om Hadeland og hvilke muligheter som finnes i det grønne knutepunktet like nord for byen, gå inn på http://regionhadeland.no/

Film fra Hadeland – nært og naturlig: https://www.youtube.com/watch?v=9791mc8Dt_k

Gran Handel og Håndverk: http://www.ghh.no/


OM GRAN
Gran Kommune ligger i søndre del av Oppland Fylke og er den største av Hadelandskommunene, rundt sju mil nord for Oslo. Kommunen grenser i nord til Søndre Land og Vestre Toten, i øst til Hurdal og Nannestad, i sør til Lunner og Jevnaker, og i vest til Ringerike.
Ved inngangen til år 2015 var det 13.679 innbyggere i kommunen, og i tiden fremover regnes det med en god befolkningstilvekst.

Gran Kommune har rike tradisjoner som jord- og skogbrukskommune. I tillegg er mange sysselsatt innenfor servicenæringen og innen industri, bygg og anlegg. De største bedriftene i Gran leverer varer og tjenester innen elektronikk, ventilasjon, transport og energi. Kommunen har god dekning av barnehager, 12 barne- og ungdomsskoler samt en videregående skole og folkehøyskole.

Kommunen har et stort og variert kulturtilbud og utallige tilbud om fritidsaktiviteter. Det er etablert ny idrettspark med nærhet til skoleanlegg. Håndball, fotball, ski og hestesport har spesielt stor oppslutning, og det er stor interesse for aktiviteter innen musikk. Kommunen har også bibliotek, kino, kulturskole og klubbtilbud til forskjellige brukergrupper.

Store naturområder innbyr til gode opplevelser både på sommer- og vinterstid.
Gran har flere topper over 700 moh., mange over 600 m og enda flere over og rett under 500 m. Høyest er Lushaugen 812 moh. (på grensen til Hurdal i Akershus). Fiskevann er det hundrevis av, foruten Randsfjorden som har bra forekomst av bl.a. sik, ørret, gjedde og abbor. Det finnes flere plasser hvor leirliv og hytteliv kan leves, for eksempel ved Randsfjorden, Fjorda, Skjerva, Sagvollen, Åstjern, Lygna med fler. Vinterstid er det et flott løypenett av skiløyper rundt omkring på åsene i hele kommunen og disse henger sammen med nabokommunenes løypenett. Hadeland Folkemuseum ligger i Tingelstad nær Tingelstad gamle kirke og inneholder bl.a. gamle bygninger og utstyr fra tidligere tider.

Den bergenske kongevei fra Oslo til Bergen og Pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros skjærer gjennom kommunen fra sørvest og sør mot nord og nordøst, begge med hvilested på Granavollen.
Kilde: Wikipedia / Gran Kommune.

Innhold

• Solrikt
• Flott beliggenhet
• Fin utsikt over Jarenvannet
• Kort og trygg gangavstand til sentrum
• Gode tog- og bussforbindelser
• 1 time fra Oslo

Standard

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse:
BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse.
BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Kvina på Granumstranda, er priset med følgende leveranse. Tilvalgsliste kan fåes om ønskelig, ta kontakt med selger.

Vegger:
Focus ferdigmalt faspanel, i kostmalt hvit utførelse i alle tørre rom. Fortissimo hvite, slette våtromsplater på bad/vask/WC.

Himling:
Tak i alle rom kles med Huntonit ferdigmalte plater, av typen Classique. Disse er malt i hvitt og har en lett struktur.

Gulv:
Eikeparkett, HARO - 3 stav eik Natural i alle tørre rom. Vitra Kinetic Grey 20x20 på bad og bod. Zeus Negro 30 x 60 gulvflis i entre.

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Sigdal, med sin populære hvite front, Bello. Ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad/ vask:
Bad har baderomsinnredning med heldekkende servant fra Viking Bad, hvite fronter og speil med lys. Bad leveres med dusjvegger og wc. Det gjøres klart med opplegg til vaskemaskin.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Dører:
Ytterdøren som leveres fra Jømna, er spesialdesignet og tilpasset øvrige eksteriørdetaljer på boligen.
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører med slett speil, fra Kloppen Trevare. Karmer og utforinger leveres også hvitmalt.

Utvendig/ Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Parkering / Tilvalg

Utvendig:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm+48 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting.
Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull, det monteres inntrekt diffusjonssperre og 50 mm mineralull. Innvendig kles veggene med plater.
Yttertak tekkes med papp.
Alle vinduer har 3-lags superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Tv / bredbånd:
Boligene leveres forberedt for TV, bredbånd og IP-telefoni fra Fiber1. Abonnement bestilles av kjøper.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i entre og bad. Forøvrig leveres panelovn på alle soverom, stue og kjøkken. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Brannsikring:
Boligen leveres med brannslokningsapparat og seriekoblede røykvarslere.

Utearealer:
Det legges ferdig plen rundt hver enkelt bolig, samt på fellesområder. Felles adkomstveg, parkeringsplasser, private innstikkveier/stier opparbeides med toppdekke av grus.
Utearealer er felles for alle beboerne.
Utearealer kan bli ferdigstilt etter at boligene er tatt i bruk.

Parkering:
Det er bilplass i inntilliggende carport.

Tilvalg:
Dette er prosjekterte boliger hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for tilvalgsliste og nærmere informasjon.

Omkostninger / Kjøpsbetingelser / Generelle forhold

Eierforhold:
Tomten har gnr 266 bnr 123 i Gran kommune. Eiendommen vil bli seksjonert, og inngår i sameiet Granumstranda flermannsbolig.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 12 500,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 13 722,- pr. bolig (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Heftelser:
Det vil bli tinglyst pliktig medlemsskap i Granumstranda Velforening for samtlige hjemmelshavere for Granumstranda boligfelt. Velforeningen overtar drift og vedlikehold av adkomstvegen mellom planlagt bebyggelse. Nærmere beskrivelse av nevnte fellesarealer fremgår i vedtekter for Granumstranda Velforening som kan fås ved henvendelse boligselger.

Sikkerhet/Garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.

Situasjonsplan:
Situasjonsplan viser plassering av boligene, carporter og boder, samt innkjøring.

Vei, vann og avløp:
Boligene blir tilkoplet offentlig vann og kloakk. Påkoblingsavgift for vann, avløp og strøm er inkludert i prisen. Adkomstveg er privat hvor Granumstranda Velforening overtar drift ihht til utarbeidede vedtekter for velforeningen. Kommunalt vedlikehold av vegen til feltets innkjøring/avkjøring.

Reguleringsbestemmelser:
Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for Granumsstranda, og prosjektering er i henhold til gjeldene plan. Kopi av denne kan oversendes på forespørsel.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger.
Det presiseres at alle bilder av boligene i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning, oppnådd nødvendig forhåndssalg og vedtak om oppstart.

Fremdrift:
Ny prosjektert bolig. Oppstart av Lågen på Granumstranda, avhenger av salg. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Bilder fra Hadeland:
En stor takk til Regionrådet Hadeland, Jørn Håkenstad og Gran Handel og Håndverk, for utlån av flotte bilder.

Prospektdato:
8.9.17

Granumsvegen - Hus 6, 2750 GRAN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik