SOLGT!

Granumsvegen, 2750 GRAN

Pris

Solgt

Neste visning

Solgt

  • Pris kr 3 690 000,-
  • Boligtype Apartment
  • Bruksareal (BRA): 111 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Moderne og lettstelte boliger med sentrumsnær beliggenhet på Gran.

Like i utkanten av Gran, med utsyn over Jarenvannet, presenterer BoligPartner 17 nye boliger i del 2 av det populære boligprosjektet Granumstranda.

Boligene vil ligge sentrumsnært, men samtidig landlig i grønne omgivelser. Herfra har du gangavstand til sentrum, barnehager, skoler og togstasjon. Avstanden til hovedstaden er ca 1 time, og det er jevnlige buss- og togavganger retning Oslo og Gjøvik, noe som er perfekt for deg som pendler.

Avstandene på Gran er små, og det er godt tilrettelagt for at alle kan nyte gode dager her. Her er det plass nok til å utfolde seg, både for små og store – i jobb-, skole- og fritidssammenheng.

Det nye delfeltet som nå er i salg består av:

- Rekkehus over to plan med 3(4) soverom og bruksareal på 115 kvadratmeter.
- Tomannsboliger over to plan med 4 soverom og bruksareal på 111 kvadratmeter.
- Leiligheter i firemannsboliger med alt på ett plan, 2-3 soverom og bruksareal fra 75 kvadratmeter.

Alle boligene byr på gode planløsninger med romslig kjøkken/stueløsning, i tillegg til carport og utvendig sportsbod.

Behovet er ditt, og her kan vi tilby noe for enhver, ung som gammel.

Ta gjerne kontakt med vår boligkonsulent for en hyggelig prat!

Beliggenhet

Adkomst:
Fra Riksvei 4 på Gran. Kjør mot sørøst på Rv4 mot Granumsvegen 130 m. Sving til høyre og inn på Granumsvegen 220 m. Ta til høyre for å holde deg på Granumsvegen 120 m. Ta til venstre for å holde deg på Granumsvegen. Området ligger på høyre hånd.

Gran er et trivelig handelssenter en time nord for Oslo, 30 minutter fra Gardermoen og 45 minutter sør for Gjøvik.

OM HADELAND
Sentralt beliggende mellom Oslo, Hønefoss og Gardermoen ligger kommunene Jevnaker, Lunner og Gran.
Sammen danner de Hadeland – et geografisk knutepunkt der natur, kulturlandskap og sentrumsmiljøer ligger side om side.
Hadeland er et godt alternativ for alle som ønsker å bo i frodige omgivelser innenfor timesirkelen til hovedstaden, men regionen byr også på mange muligheter innen kommunegrensene.
Regionen er et historisk kulturlandskap med spredt bosetning og tettsteder med det du trenger av handel og servicetilbud. Her kan du dyrke friluftsliv, ta del i et variert kulturtilbud og finne spennende alternativer innen arbeids- og næringsliv.
Full barnehagedekning, et godt nettverk av skoler og trygge nærmiljøer gjør Hadeland spesielt egnet for barnefamilier.
Her er det plass nok til å utfolde seg, både for små og store – i jobb-, skole- og fritidssammenheng.

For mer informasjon om Hadeland og hvilke muligheter som finnes i det grønne knutepunktet like nord for byen, gå inn på http://regionhadeland.no/

Film fra Hadeland – nært og naturlig: https://www.youtube.com/watch?v=9791mc8Dt_k

Gran Handel og Håndverk: http://www.ghh.no/


OM GRAN
Gran Kommune ligger i søndre del av Oppland Fylke og er den største av Hadelandskommunene, rundt sju mil nord for Oslo. Kommunen grenser i nord til Søndre Land og Vestre Toten, i øst til Hurdal og Nannestad, i sør til Lunner og Jevnaker, og i vest til Ringerike.
Ved inngangen til år 2015 var det 13.679 innbyggere i kommunen, og i tiden fremover regnes det med en god befolkningstilvekst.

Gran Kommune har rike tradisjoner som jord- og skogbrukskommune. I tillegg er mange sysselsatt innenfor servicenæringen og innen industri, bygg og anlegg. De største bedriftene i Gran leverer varer og tjenester innen elektronikk, ventilasjon, transport og energi. Kommunen har god dekning av barnehager, 12 barne- og ungdomsskoler samt en videregående skole og folkehøyskole.

Kommunen har et stort og variert kulturtilbud og utallige tilbud om fritidsaktiviteter. Det er etablert ny idrettspark med nærhet til skoleanlegg. Håndball, fotball, ski og hestesport har spesielt stor oppslutning, og det er stor interesse for aktiviteter innen musikk. Kommunen har også bibliotek, kino, kulturskole og klubbtilbud til forskjellige brukergrupper.

Store naturområder innbyr til gode opplevelser både på sommer- og vinterstid.
Gran har flere topper over 700 moh., mange over 600 m og enda flere over og rett under 500 m. Høyest er Lushaugen 812 moh. (på grensen til Hurdal i Akershus). Fiskevann er det hundrevis av, foruten Randsfjorden som har bra forekomst av bl.a. sik, ørret, gjedde og abbor. Det finnes flere plasser hvor leirliv og hytteliv kan leves, for eksempel ved Randsfjorden, Fjorda, Skjerva, Sagvollen, Åstjern, Lygna med fler. Vinterstid er det et flott løypenett av skiløyper rundt omkring på åsene i hele kommunen og disse henger sammen med nabokommunenes løypenett. Hadeland Folkemuseum ligger i Tingelstad nær Tingelstad gamle kirke og inneholder bl.a. gamle bygninger og utstyr fra tidligere tider.

Den bergenske kongevei fra Oslo til Bergen og Pilegrimsleden fra Oslo til Nidaros skjærer gjennom kommunen fra sørvest og sør mot nord og nordøst, begge med hvilested på Granavollen.
Kilde: Wikipedia / Gran Kommune.

Granumsvegen, 2750 GRAN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik