De gode minnene skapes på hytta. Nøkkelferdig hytte på solrik tomt i populære Lygnalia. Kun 1 time fra Oslo og 35 min fra Gjøvik.

Størrhalsrunden, tomt 437 Lygnalia, 2770 JAREN

Pris

kr 2 275 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 275 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk, Parkett

Beliggenhet

Lygnalia ligger på åsen mellom Hadeland og Toten, som en perle i herlige naturomgivelser, - vann, skog og høydedrag på 620 m.o.h.

Her er det flotte forhold for turer i skog og mark, vinter som sommer. Med sin korte avstand fra byens støy og mas, er Lygna er et populært mål for å koble av etter en hektisk uke.

Lygna ligger kun 35 minutter fra Gjøvik, 52 minutter fra Gardermoen og 1t og 16 min fra Oslo S.

Lygnasæter Hotell ligger kun 2 km fra hyttefeltet, og her finner du en hyggelig kro, med tradisjonsrik mat fra Hadeland, hotell og bensinstasjon.

Rett utenfor hyttedøra ligger 210 km preparerte skiløyper, klare til å gi deg en fin opplevelse i tur. Løypenettet på Lygna henger sammen med løypenettet til Skiforeningen mot Oslo, Romerike og Gjøvik. Skisenteret på Lygna er tilrettelagt for trening og konkurranser og er regionanlegg for langrenn og skiskyting. Senteret er åpnet hver dag hele vinteren.

BoligPartner - www.boligpartner.no
Lygnalia Hyttegrender - www.lygnalia.no
Lygna Skisenter - www.lygna-skisenter.no

Beskrivelse av boligen

Som stolt samarbeidspartner til Birkebeiner-arrangementene, har BoligPartner utviklet Birkenhyttene. Kolleksjonen består av fem moderne hytter med smarte og gjennomtenkte løsninger for en aktiv og friluftsglad familie.
Dette er plasseffektive hytter med stor fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv.
Alt tilrettelagt slik at dere kan nyte opplevelser sammen – sommer som vinter.
Birkenhyttene er prisgunstige og bygges i en ren innpakning, med samme kvalitet og solid håndverk som alle våre andre hus og hytter.

I denne annonsen har vi lagt ut hyttemodellen Raudfjellet:

Raudfjellet er en moderne hytte fra Birken-serien i et tidsriktig design. Her er det lagt vekt på smarte løsninger som sikrer plass til hele familien i denne 65 kvadratmeter store hytta.

Hytta består av både tre soverom, bad/vaskerom, samt et veldig hyggelig kjøkken- og stueområde. Hytta har også en praktisk, utvendig bod - perfekt for den aktive familien.

Raudfjellet har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg god kontakt med naturen utenfor.


I totalprisen inngår komplett hytte inkludert graving- og betongarbeider og selveiertomt.

BoligPartner har flere hyttemodeller i Birkenserien, så det er mulig å velge en annen modell. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller evt tomtebefaring.

Adkomst

Fra Oslo følger man Riksveg 4 til Hadeland og fortsetter mot Gjøvik. Cirka to kilometer før Lygna er det skiltet til Lygna Hyttegrender. På Lygnasæter tar man inn ved bom i enden av parkeringsplass for dagsturister – ring 97 66 36 74 for kode til bom. Følg skilt til Lygnalia Felt A. Kjør inn på Størrhalsrunden. Tomtene er merket med BoligPartner skilt.

Nærmere angivelse kan fås ved henvendelse til hytteselger, Bent Solberg.

Størrhalsrunden, tomt 437 Lygnalia, 2770 JAREN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik