Dagene fylt av natur, ski og lykke. Dagene på hytta. Birkenhytta Skramstad - Nøkkelferdig på solrik tomt i populære Lygnalia. Kun 1 time fra Oslo og 35 min fra Gjøvik.

Størrhalsrunden, tomt 435 Lygnalia, 2770 JAREN

Pris

kr 2 195 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 195 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 56 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 1

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Last ned

Bnr 150

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk, Parkett

Beliggenhet

Lygnalia ligger på åsen mellom Hadeland og Toten, som en perle i herlige naturomgivelser, - vann, skog og høydedrag på 620 m.o.h.

Her er det flotte forhold for turer i skog og mark, vinter som sommer. Med sin korte avstand fra byens støy og mas, er Lygna er et populært mål for å koble av etter en hektisk uke.

Lygna ligger kun 35 minutter fra Gjøvik, 52 minutter fra Gardermoen og 1t og 16 min fra Oslo S.

Lygnasæter Hotell ligger kun 2 km fra hyttefeltet, og her finner du en hyggelig kro, med tradisjonsrik mat fra Hadeland, hotell og bensinstasjon.

Rett utenfor hyttedøra ligger 210 km preparerte skiløyper, klare til å gi deg en fin opplevelse i tur. Løypenettet på Lygna henger sammen med løypenettet til Skiforeningen mot Oslo, Romerike og Gjøvik. Skisenteret på Lygna er tilrettelagt for trening og konkurranser og er regionanlegg for langrenn og skiskyting. Senteret er åpnet hver dag hele vinteren.

BoligPartner - www.boligpartner.no
Lygnalia Hyttegrender - www.lygnalia.no
Lygna Skisenter - www.lygna-skisenter.no

Beskrivelse av boligen

Som stolt samarbeidspartner til Birkebeiner-arrangementene, har BoligPartner utviklet Birkenhyttene. Kolleksjonen består av fem moderne hytter med smarte og gjennomtenkte løsninger for en aktiv og friluftsglad familie.
Dette er plasseffektive hytter med stor fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv.
Alt tilrettelagt slik at dere kan nyte opplevelser sammen – sommer som vinter.
Birkenhyttene er prisgunstige og bygges i en ren innpakning, med samme kvalitet og solid håndverk som alle våre andre hus og hytter.

I denne annonsen har vi lagt ut hyttemodellen Skramstad:

Birkenhytta Skramstad - er et flott valg for deg som ønsker en moderne hytte med en smart planløsning. Hytta er på 46 kvadratmeter på hovedplanet pluss hems på 10 kvm, som gir et gulvareal på 56 kvm. I det hyggelige stue- og kjøkkenområdet er det store, åpne vinduer som både slipper inn mye lys og som gir et godt utsyn til naturen utenfor.

Hytta har et romslig soverom, bad/vaskerom samt en praktisk utvendig bod. I tillegg har Skramstad en smart hemsløsning som gir rom for ekstra soveplasser. Hemsen er på 10,3 kvadratmeter og har en takhøyde på hele 1,89 meter - som sikrer den gode bruksmuligheten.

I totalprisen inngår komplett hytte inkludert graving- og betongarbeider og selveiertomt.

BoligPartner har flere hyttemodeller i Birkenserien, så det er mulig å velge en annen modell. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller evt tomtebefaring.

Standard

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse:
BoligPartner leverer boliger og hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet.
Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Birkenhytta, Skramstad i Lygnalia, er priset med følgende leveranse:

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til Birkenhyttene. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med slett speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak:
MDF panelbord, kostmalt farge hvit, 11 x 142 mm som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med MDF 5-bord panelplater, skygge, kostmalt farge hvit.
Baderomsplater Fortissimo 3091 på vegger bad.
Utvendig bod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
3 stavs parkett, Haro 4000 TC Eik Family børstet, matt i alle oppholdsrom. Gulvfliser Zeus Negro 30 x 60 i entre. Kinetic grey flis, 20 x 20 på bad. Utvendig bod leveres med støpt betongplate.

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet fra Sigdal, er priset med fronten Sand. Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin. Dusjvegger fra Alterno Picto. Hvit baderomsinnredning fra Linn bad.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapp:
Sambatrapp i lakkert furu leveres av Hestnæs Trappefabrikk.

Utvendig bod:
Skramstad har en utvendig bod med plass til ski, ved og det du måtte trenge på hytta. 200 liter varmtvannsbereder plasseres her.

Utvending / Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Tilvalg

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014 med punkter og belysning i alle rom. Spotter over inngangsparti.

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve 100 med glassplate og svartlakkert stålpipe. Vi legger varmekabler i gang og på bad. Panelovner leveres i stue, på kjøkken og på soverom.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineraull og det monteres diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvending:
Grunnet transparent utvendig kledning, dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med grunning.
Taket tekkes med Benders takstein.
Utelamper ved inngangsparti og balkongdør.
Takrenner og nedløp leveres i stål, farge silver.

Tilvalg / endringer:
Dersom kjøperne ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan oppgi pris på ønsket leveranse.

Tomt / Kjøpsbetingelser / Omkostninger / Generelle forhold

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt nr. 435, på 720 kvm.
Tomtene i Lygnalia er solrike og ligger i åpent skogsterreng.
Tomtene er fradelt med gnr og bnr, oppmålt, merket og byggeklare. Kjøp av tomt skjer direkte med Lygnalia Grunneierlag SA før arbeid på tomt igangsettes. Oppgjør av tomt skjer gjennom advokat.

Tomtene er naturtomter og skal i hovedsak bevares som naturtomter.
Grøfter til kloakk, vann og strøm vil bli tilbakeført med stedlige masser. Det vil ta noe tid før grøftene er grodd igjen og går i ett med naturen.

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra BoligPartner AS. Bestill vår hyttekatalog på http://www.boligpartner.no/hytter/

Hytta selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og avtale tomtevisning om ønskelig.

Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytta, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.

Omkostninger/ Offentlige avgifter/ Andre kostnader:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 13.125,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 14.347,- (forutsatt tinglysing av ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomt. Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer.

OFFENTLIGE AVGIFTER, FRITIDSBOLIGER - 2017
GRAN KOMMUNE:

Vann og avløpsgebyr

Årsgebyr
Abonnementsgebyr vann pr eiendom kr 1.555,-
Abonnementsgebyr avløp pr eiendom kr 1.420,-
Forbruksgebyr for vann pr m3 målt forbruk kr 18,34
Forbruksgebyr for avløp pr m3 målt forbruk kr 25,95
Vannmålerleie pr år kr 475,-.

Tilknytningsgebyr
For vann pr boenhet kr 12.750,-. For avløp pr boenhet kr 12.875,-. Det er krav om vannmåler for fritidsbebyggelse.
Gebyrsatsene fastsettes hvert år i forbindelse med budsjettbehandlingen. Det må forventes en økning av vanngebyrene utover prisstigningen, i årene framover.
Det kan bli endringer av systemet framover. Kommunens forskrift skal revideres. Hvilke virkning det eventuelt vil få for fritidseiendommer er for tidlig å si noe om.
Byggesaksgebyr
Fritidsbolig - høy standard, m/innlagt vann – inntil 200 m2 BRA: kr 16.100,- (med ev. tillegg)
- pr m2 utover 200 m2: kr 38,- pr m2.
Eiendomsskatt
Det er innført eiendomsskatt i Gran kommune. Satsen er 0,2 % av eiendommens takst, med et bunnfradrag på kr 300.000,-. Hytta vil bli taksert av kommunen.
Feie- og tilsynsgebyr kr 500,- pr. år.
For fullstendig prisliste: se www.gran.kommune.no

RENOVASJON – Hadeland og Ringerike Avfallsselskap AS:

Hytter/fritidsboliger kr. 1.250,- pr. år.

NETTLEIE – Glitre EnergiNett AS:
For hytter gjelder følgende satser for 2017:
Fastbeløp (pr. år) kr 1.000,-.
Energiledd: 47,66 øre/kWh


Prisene er inkl. mva, Enova- og forbruksavgift. Det er ingen tilknytningsavgift.


TOMTEKJØPER MÅ SELV UNDERSØKE GEBYR- OG AVGIFTSSATSENE MED AKTUELL ETAT. LYGNALIA GRUNNEIERLAG SA TAR INTET ANSVAR FOR MULIGE FEIL I OVENNEVNTE PRISER.

02.03.2017Tomtekjøper må selv undersøke satser for nettleie, gebyr- og avgifter hos Hadeland Energi og Gran Kommune. BoligPartner tar intet ansvar for mulige feil i ovennevnte priser.

Andre kostnader:
For bruk av veger og parkeringsplasser samt snørydding av egen parkeringsplass betales for tiden kr 4.000,- pr år til Lygnalia Grunneierlag SA.
Det betales kr 2.000,- pr år til Lygnalia Grunneierlag SA for aktivitetstiltak, herunder kjøring av skiløyper samt andre fellestiltak.

Sikkerhet/garantier:
Kjøpet følger bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Reguleringsbestemmelser :
Prosjektering er i henhold til reguleringsbestemmelser for Lygna sør i Gran Kommune. Datert 10.05.2013. Kopi av denne kan oversendes på forespørsel.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning.

Fremdrift:
Ny prosjektert hytte. Oppstart av tomt 435 avhenger av salg. Ta kontakt med vår hytteselger for mer informasjon.

Takk:
Takk til Aksel Grinaker for utlån av flotte bilder fra Lygnalia.

Adkomst

Fra Oslo følger man Riksveg 4 til Hadeland og fortsetter mot Gjøvik. Cirka to kilometer før Lygna er det skiltet til Lygna Hyttegrender. På Lygnasæter tar man inn ved bom i enden av parkeringsplass for dagsturister – ring 97 66 36 74 for kode til bom. Følg skilt til Lygnalia Felt A. Kjør inn på Størrhalsrunden. Tomtene er merket med BoligPartner skilt.

Nærmere angivelse kan fås ved henvendelse til hytteselger, Bent Solberg.

Størrhalsrunden, tomt 435 Lygnalia, 2770 JAREN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik