Gjøvik - På jakt etter en helt ny og moderne leilighet med sentral beliggenhet? | 1-2 sov!

Monssvevegen 25, 2825 GJØVIK

Pris fra

kr 2 600 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 67 - 69 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 1 - 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fremdrift

Planlagt byggestart våren 2020!

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Utsikt

Beliggenhet

Monssvevegen 25 ligger på Monssveen like nord for Gjøvik sentrum. Herfra er det kort vei til alt, enten det gjelder shopping på Innlandets største kjøpesenter CC, turer i skog og mark eller moro med båtliv på Mjøsa.
Det er gangavstand til Bråstadvika og Mjøsa med fin badestrand og fiskemuligheter. På vinterstid finnes skiløyper kun kort avstand fra boligen. Gjøvik sentrum ligger en kort biltur unna, eller med buss fra buss-stopp noen hundre meter unna.
Gjøvik ligger ca. 2 timer fra Oslo og 1,5 timer fra Gardermoen. Byene har i tillegg til kjøpesenteret små koselige handlegater, togforbindelse og NTNU.

Innhold

Orion er en firemannsbolig for skrå tomter. Her er det inngang fra bakkeplan uansett hvilken etasje du ønsker å bo i. Noe som gjør at dette er en meget fleksibel bolig.

Orion er en populær bolig, og passer like gjerne for førstegangsetablerende som for senioren. Her får du alt du ønsker deg og fleksibiliteten om du trenger ett eller to soverom. Leilighetene i Orion har utgang til en hyggelig og lun uteplass. I tillegg har boligene praktisk bodplass og lyse, innbydende oppholdsrom.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Visjon 1" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med kostmalt 5-bord som standard.

Gulv:
Leilighetene i underetasje leveres med flis i entre og baderom. I øvrige rom er det laminat.
Leilighetene i 1. etasje leveres med flis i baderom. Øvrige rom leveres med laminat i tørre rom og en praktisk klikk-vinyl i entre.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Tilvalg:
Dette er prosjekterte boliger hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for tilvalgsliste og nærmere informasjon.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning. Boligen leveres med kjøkkentypen "Bello" i hvit utførelse. Ta kontakt for nærmere informasjon om kjøkkenlevereanse

Bad:
Vegger leveres med hvite flismønstrede baderomsplater som standard. Gulv leveres med grå fliser. Badene leveres med baderomsinnredning type "Optima Venezia" i hvit utførelse. Badet leveres med rette dusjvegger og Gustavsberg Toalett.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Boligen leveres klargjort med trekkerør for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Circle S.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Omkostninger/kjøpsbetingelser/generelle forhold

Eierforhold:
Tomten har gnr 75 og bnr 89 i Gjøvik kommune. Eiendommen vil bli seksjonert, og inngår i sameiet Monssvevegen 25 firemannsbolig.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 11 250,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 12 472.- pr. bolig (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Ved forskuddsbetaling (10% av kjøpesum) stilles garantier iht bustadoppføringslova (§47) før innbetaling fra kunde.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
10% av kontraktsummen innbetales ved kontraktsinngåelse/oppmelding.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.


Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning, oppnådd nødvendig forhåndssalg og vedtak om oppstart.

Fremdrift:
Ny prosjektert bolig. Oppstart av firemannsboligen ORION i Monssvevegen, avhenger av salg. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Prospektdato:
17.04.19

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Fellesutgifter inkluderer

Felleskostnader det første driftsåret estimeres til kr 500,- pr. enhet pr. måned.

Monssvevegen 25, 2825 GJØVIK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik