Kollshaugen - Ny og moderne tomannsbolig med 3 sov og 2 bad - Fantastisk utsikt

Kollshaugen - Ny og moderne tomannsbolig med 3 sov og 2 bad - Fantastisk utsikt

Kollshaugen 25, 2825 GJØVIK

Pris fra

kr 2 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 1
  • Bruksareal (BRA) 98 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2821 Gjøvik
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fremdrift

Oppstart ved salg. Det tas forbehold om offentlig godkjenning.

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Bredbåndstilknytning, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Er du på jakt etter ny og moderne leilighet?
Velkommen til Kollshaugen på Gjøvik! Boligpartner har gleden av å presentere denne arealeffektive tomannsboligen på nær 100 kvm fordelt på 2 plan. Tomannsboligen blir liggende på en sydvest vendt og høytliggende tomt, som byr på en storslått utsikt over Mjøsa.

Beliggenhet

Kollshaugen 25 har unik beliggenhet på toppen av Kollstoppen, 414 m.o.h. Her får du fantastiske solforhold, med 16 timers solgang og en nydelig ettermiddagssol.

Det er kort avstand til Gjøvik 12 minutter (8 km), og holdeplass for buss ligger i gangavstand

Velkommen til GJØVIK - Den hvite by ved Mjøsa

Med sin over 150- årige historie, sin unike beliggenhet ved landets største innsjø, og nå med sine 30.000 innbyggere, har Gjøvik tatt posisjonen som motor for vekst og utvikling for hele regionen. Vekst og samfunnsutvikling skal omfatte hele kommunen, både bygd og by.

På Gjøvik finner en alle slags kvaliteter, fra det urbane sentrum til de levende og vitale bygdene som omkranser selve bykjernen. Et effektivt og trivelig handelssentrum, fylt med aktiviteter og opplevelser, er omgitt av varierte bolig- og turområder. I de senere årene er det også lagt til rette for økt bosetting i selve bykjernen. Flere nye boligkomplekser er bygget.

Kommunen er et regionsenter for Gjøvikregionen, som foruten Gjøvik består av kommunene Østre og Vestre Toten, og Søndre og Nordre Land.
Regionen har om lag 70.000 innbyggere og utgjør den mest folkerike del av Oppland fylke. Gjøvik kommune er den største kommunen i Oppland.
Avstanden til Oslo er snaue to timer, mens hovedflyplassen på Gardermoen ligger en times tid fra byen.

Gjøvik er ledende innen industri, handel og tjenesteyting i innlandet og et senter for høyere utdanning knyttet til NTNU. Innenfor aksen Kallerud - Raufoss foregår hoveddelen av verdiskapningen innenfor kunnskapsintensiv industri i Innlandet. Det er stor aktivitet innen forskning og innovasjon, og flere kunnskapsbedrifter og miljøer danner solide og levedyktige fag nettverk. Alt ligger til rette for nyskapning innen næringsliv og annen samfunnsutvikling.

Kommunen står for et omfattende og godt offentlig tjenestetilbud innenfor de aller fleste sektorer, og det er gjort omfattende grep de seneste årene både med tanke på opprusting og vedlikehold, og nybygging.

Summen av de naturgitte betingelsene, byens offentlige og private tilbud, og alle gode frivillige krefter, gir oss på Gjøvik store muligheter for å kunne tilby dem som vil, gode sjanser for et godt liv.

Så om du bare er innom for en kort tid, på besøk, på gjennomreise eller på ferie, så er du hjertelig velkommen. Vi håper du vil la deg begeistre sammen med oss og bli glad i byen og kommunen og i alle som har funnet sin plass og tilhørighet her.
Kanskje kan det friste med fast adresse her?

Les mer om hva Gjøvik kommune har å tilby på: https://www.gjovik.kommune.no/

Kilde: Gjøvik kommune

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Visjon 1" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF. Husmodeller med takvindu leveres med vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass fra Velux.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med kostmalt 6-bord som standard.

Gulv:
Til boligrom leveres enhetene med laminat.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I denne boligen leveres fabrikklakkert furutrapp som standard. Etter montering av trapp, forutsettes det flikklakkering av tiltakshaver/ kunde. Det samme gjelder flikkmaling av malt trapp, hvis dette leveres.

Tilvalg:
Dette er prosjekterte boliger hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for tilvalgsliste og nærmere informasjon.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Sigdal. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
Vegger leveres med flismønstret Fortissimo 3091-F03HG denver white som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Boligen klargjøres med trekkerør til teknisk rom for ettermontering av telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Omkostninger/kjøpsbetingelser/generelle forhold

Eierforhold:
Tomten har gnr 92 og bnr 65 i Gjøvik kommune. Eiendommen vil bli seksjonert, og inngår i sameiet Kollshaugen 25.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 8625,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr.9847.- pr. bolig (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Sikkerhet og garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning, oppnådd nødvendig forhåndssalg og vedtak om oppstart.

Fremdrift:
Ny prosjektert bolig. Oppstart av tomannsboligen PAN på Kollshaugen, avhenger av salg. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Prospektdato:
01.03.2018

Generelle forhold

Med sin fleksible og kompakte løsning med stor terrasse, to bad og tre soverom, er den et godt alternativ for eksempel for småbarnsfamilien. Her er det store allrommet i boligen familiens naturlige samlingssted. Denne sosiale sonen er på 40 kvm og inneholder kjøkken, spisestue og stue med direkte utgang til stor terrasse. Leilighetene har også store vinduer som slipper inn mye lys og gir et godt utsyn til naturen og omgivelsene utenfor.

Kollshaugen 25, 2825 GJØVIK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik