KUN 1 LEDIG! Skei fjellgrend- store solrike eiendomstomter Flott beliggenhet nær fantastiske skiløyper og alpinanlegg!

Skei fjellgrend - tomter, 2652 SVINGVOLL

Pris

kr 880 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 880 000,-
  • Boligtype Fritidstomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Eksterne lenker

Hjemmeside Skeikampen

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Golfbane

Beliggenhet

BoligPartner byr på store solrike tomter m/ flott utsikt i Skei fjellgrend! Skeikampen ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen. Området ligger ca. 750 m.o.h. og er fint beliggende rett inntil sykkelstier, skiløyper og alpinanlegg på Skeikampen. Ca. 4 mil fra Lillehammer og ca. 22 mil fra Oslo.
Tomtefeltet ligger vis a vis Skei Appartment og på venstre side av bommen til Peer Gyntvegen og nedover mot Veslesetervegen (se oversiktsbilde)
Skeikampen-området tilbyr mange fritidsaktiviteter sommer som vinter. Foruten ski er det også gode muligheter for jakt og fiske, golf, tennis og ridning.
Det er 150 km oppkjørte langrennsløyper på Skeikampen. Man kan gå sammenhengende fra Skeikampen til Peer Gynt Skiregion og Kvitfjell. Det utgjør over 600 km med langrennsløyper! Langrennsløypene er fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for utrolige naturopplevelser.
For å utvikle Skeikampen som skidestinasjon er det nå satt igang bygging av en ny ski og skiskytterarena på Sør -Skei.
Fjellet Skeikampen er 1124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er 2 rullebånd og flere korte bakker. Det er 3 grønne nedfarter, 5 blå, 6 røde og 3 sorte. Den lengste nedfarten er 2500 m lang, og samlet er det 21 km med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.
Ved foten av fjellet ligger landets høyest beliggende golfbane. Banen har 18 hull, par 70 og har en lengde på 5200 meter.
Skeikampen Alpinanlegg har et samarbeid med Kvitfjell, Hafjell, Sjusjøen og Gålå, hvor man kan bruke det samme skikortet i alle de 5 skianleggene. Samlet gir dette samarbeidet over 117 km løyper og 45 heiser.

Adkomst

Fra Oslo: Kjør E6 til Lillhammer og ta av mot Gausdal like nord for Lillehammer. Følg riksvei 255 ca. 15 km til Svingvoll. Ta av til venstre mot Skei. Derfra er det ca. 8 km til Skeikampen. Sving av mot venstre på Veslesetervegen, deretter forbi Slettelykkja og Gampelykkja før du kommer til Nersetervegen. Tomtefeltet ligger opp igjennom denne veien (se også tomtekart).

Fra Trondheim: Kjør E6 til Tretten og ta av mot Gausdal (riksvei 254). Etter 8 km, ta til høyre mot Skei ved Svingvoll. Deretter er det ca. 8 km til Skeikampen.
Sving av mot venstre på Veslesetervegen, deretter forbi Slettelykkja og Gampelykkja før du kommer til Nersetervegen. Tomtefeltet ligger opp igjennom denne veien (se også tomtekart).

Peer Gyntvegen nordover fra Skei er sommerveg og åpner ca primo juni hvert år. Fra ca november kjøres det skiløyper langs denne veien.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Hyttefeltet ligger ca. 750 moh. Tomtene ligger i et terreng som er bevokst med noe granskog og er forholdsvis flatt. Tomtene er selveier med helårsvei, bredbånd, vann, avløp og strøm til tomtegrensen. Alle tomter er ca. arealer (ca. 1600–2700 m2), og det tas forbehold om avvik +/-10% frem til målebrev foreligger. Det er ikke tatt takst på tomtene.
Vei/parkering:
Det er etablert vei frem til hyttetomtene. Parkering på egen tomt. Det vil påløpe årlige utgifter til vedlikehold og snøbrøyting av veg mv. i henhold til vedtak i vegselskapet og hytteeierforeningen.
Alle tomter tilknyttes strøm.
Standard: Kjøper gis mulighet til å kunne påvirke kvalitet, standard og størrelse etter direkte avtaler med utbygger. Det vil bli etablert bom med kort i begge ender av feltet.

Se også vår hjemmeside for Skeikampen området i link til høyre på siden.
Her kan du se oversikt over alle våre tilgjengelige tomer pr d.d

Omkostninger

Dokumentavgift til Staten: 2,5 % av kjøpesummen.
Gebyr for tinglysning av skjøte: f. t. kr 1 548,-
Tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle
lån: f. t. kr 2 142,- pr obligasjon.

Vann og avløp er kommunalt. Størrelsen på tilknytningsavgiften avhenger av størrelsen på hytten som bygges på tomta. Denne avgiften betales direkte til kommunen, som også krever inn årlige avgifter. Tilknytningsavgiften for strøm betales til Eidsiva Energi.

Tomteoversikt

TOMT / Størrelse / BYA / PRIS
Tomt 73 / solgt
Tomt 81 / solgt
Tomt 83 / solgt
Tomt 101 / solgt
Tomt 105 / solgt
Tomt 107 / Ca 1700 m2* / 200 / kr 930.000,00
Tomt 110 / Solgt
Tomt 111 / Solgt
Tomt 112 / Solgt
Tomt 115 / Solgt
Tomt 120 / Solgt
Tomt 121 / Solgt
Tomt 123 / Solgt
Tomt 129 / solgt
Tomt 131 / Solgt
Tomt 139 / Ca. 1500 m2*/ 200 / kr 880 000,00

*Enkelte tomter er ikke oppmålt, her er angitt ca areal.
Det tilkommer kr. 10 000,- pr. tomt som i sin helhet går til utvikling og drift av ny skistadion på Skeikampen.
Bud inngis i henhold til prislisten. Dersom flere ønsker samme tomt, så vil det bli avholdt ordinær budrunde.
Byggeplikt BoligPartner på disse tomtene. Ta kontakt med oss for å få tilsendt hyttekatalog


Skei fjellgrend - tomter, 2652 SVINGVOLL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer