Østre Gausdal - Moderne bolig på tomt med meget flott utsikt og solgang.

Hampevegen 21, 2651 ØSTRE GAUSDAL

Pris

kr 4 450 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 450 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 143 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Fremdrift

Boligen er ikke prosjektert og byggesøkt. Oppstart av dette ved kjøp av bolig. Boligpartner tar forbehold om godkjenning i kommunen.

Beskrivelse av boligen

Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en tilpasningsdyktig bolig for de fleste skrå tomter. 1. etasjen har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda.

Innhold

OVERFLATER

I alle tørre rom leveres det laminat Contura Steingrå utenom vindfang hvor det leveres flis 30x60. Alle innvendige vegger leveres med panelplater utenom bad hvor det leveres baderomsplater type Fortissimo 3091 og vask leveres med Legato plater. Alle innvendige tak leveres med sparklet/malt gips. Overgang mellom vegg og tak blir listet. Gulv på bad leveres med flis 20x20.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I prisen er det inkludert verdikort pålydende 100.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad har baderomsinnredning 100cm fra Villroy Boch. Dusjvegger 90x90 i buet utførelse og vegghengt toalett.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Varmekabler leveres på bad, vindfang og vask. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon.

OPPVARMING:
Stålpipe med peisovn type Circel S.

KOSTNADER:
Følgende kostnader er ikke inkludert i prisen: byggestrøm, kommunale avgifter, dokumentavgift tomt, matjord/tilsåing, evt. støttemurer og uavhengig kontroll.

Standard

Bolig inkludert grunn/betongarbeider og tomt. Gravearbeidende med nødvendig vegetasjonsrydding, uttansport av overskuddsmasser og tilbakefylling med drenerende masser inntil mur. Arbeidende avsluttes med maskinplanering av stedlig masser på tomten. Planering av adkomstveg og gardsplass.
Eventuelle søttemurer og matjord/tilsåing er ikke inkludert.

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger plassert innerst i Hampevegen. Tomten har meget flott solgang og utsikt. Tomtearealet er ca. 1085m2. Tomten er ikke fradelt, men vil bli fradelt ved kjøp av tomt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Hampevegen 21, 2651 ØSTRE GAUSDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer