Leilighet 7

Holsmarken 9, 2656 FOLLEBU

Pris

kr 2 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 490 000,-
  • Boligtype Apartment
  • Bruksareal (BRA): 74 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Drømmer du om en ny, moderne og lettstelt leilighet i Lillehammer-området? Velkommen hjem til naturskjønne og landlige omgivelser, med gangavstand til både skole, barnehage, dagligvare, og alt det beste Follebu sentrum har å by på!

Her i solrike Holsmarken 9 skal BoligPartner bygge 10 nye enheter, fordelt på to firemannsboliger og én vertikaldelt tomannsbolig. Boligene organiseres som selveierseksjoner i et boligsameie. Byggetrinn 1 består av seks enheter, henholdsvis i fire- og tomannsbolig. Leilighetene i bygg 2 vil gå over to plan, mens bygg 3 inneholder fire leiligheter som alle har alt på ett plan. Leilighetene i 1.etg vil få trinnfri adkomst.

Dette er boliger som passer godt for alle som ønsker et praktisk og smart hjem uten mye vedlikehold, med sentrumsnær beliggenhet i flotte naturomgivelser.

Dette er boliger som passer godt for alle som ønsker et praktisk og smart hjem uten mye vedlikehold, med sentrumsnær beliggenhet i flotte naturomgivelser.

Våre landskapsarkitekter har skapt et sosialt bomiljø hvor vi ønsker at både store og små skal trives. Vi har hatt stort fokus på både lek, oppvekst og fellesskap i utformingen av ByParken. Vårt mål er at alle beboere skal kunne finne ro og trivsel her, i hyggelige omgivelser som inviterer til gode opplevelser utendørs.

Fordeler ved kjøp:
-Boligen leveres nøkkelferdig med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler
-Vi gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom valg av overflater, baderomsinnredning, samt kjøkkenleveranse
-Du betaler 2,5% dokumentavgift kun av tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig

Beliggenhet

Prosjektet ByParken ligger sentralt til i Follebu sentrum. Her har du både skole, barnehage, dagligvarebutikk, busstopp, bensinstasjon, og spisesteder i gangavstand fra boligene. Kommunesenteret på Segalstad Bru ligger kun fire kilometer unna. Her finner du bl.a. et større utvalg dagligvarebutikker, sportsforretning, vinmonopol, café, og videregående skole. Boligområdet rundt ByParken er rolig, med hyggelige beboere, og uten gjennomgangstrafikk i boligfeltet.

Det er flotte turmuligheter rett i nærheten, sommer som vinter, med turstier, skiløyper og fine badeplasser i gangavstand fra leilighetene. I tillegg har du Skeikampen kun 20 minutter unna, med sitt spektakulære alpinsenter, et bredt utvalg langrennsløyper, landets høyest beliggende golfbane, og selvfølgelig flotte turmuligheter også på sommerhalvåret.

Follebu ByPark ligger kun 15 km fra Lillehammer sentrum, hvilket tilsvarer en kjøretur på ca. 15 minutter. OL-byen byr blant annet på fantastiske friluftsmuligheter, yrende folkeliv, et bredt utvalg butikker, restauranter, idrettsanlegg, og et rikt kulturliv. Det er ca. 150 meter fra leilighetene til nærmeste busstopp, med gode bussforbindelser til Lillehammer.

Generelle forhold

Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler, fellesområder og funksjoner. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer i leveransen hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig, uten å forringe den generelle standarden. Prosjektet bygges og utformes etter byggeteknisk forskrift (TEK 17), samt Plan- og Bygningsloven. Det kan forekomme avvik mellom plantegninger i denne beskrivelsen og plantegninger i byggesøknaden. I slike tilfeller er det alltid de godkjente søknadsteningene som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i denne annonsen kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, beplantning, og bygningsmessige detaljer. 1:100-tegninger og Prosjektbeskrivelse går foran denne annonse der det måtte være avvik.

Detaljprosjektering av tekniske føringer og installasjoner kan medføre mindre endringer som utvidelse av vegger og nedforing av himlinger/innkassinger.

BoligPartner tar forbehold om endelig offentlig godkjenning av prosjektet. For øvrig tas det forbehold om eventuelle skrivefeil i annonsen og salgsoppgave/prospekt.

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Holsmarken 9, 2656 FOLLEBU

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer