FOLLEBU - Nytt boligprosjekt i sentrum. Leiligheter med alt på ett plan - 2/3 sov - 76 kvm

Holsmarken 9, 2656 FOLLEBU

Pris fra

kr 2 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 74 - 76 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Ferdigstillelse

Det tas forbehold om godkjent byggesøknad og 3 enheter solgt før oppstart

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Drømmer du om en ny, moderne og lettstelt leilighet i Lillehammer-området? Velkommen hjem til naturskjønne og landlige omgivelser, med gangavstand til både skole, barnehage, dagligvare, og alt det beste Follebu sentrum har å by på!

Her i solrike Holsmarken 9 skal BoligPartner bygge 10 nye enheter, fordelt på to firemannsboliger og én vertikaldelt tomannsbolig. Boligene organiseres som selveierseksjoner i et boligsameie. Byggetrinn 1 består av seks enheter, henholdsvis i fire- og tomannsbolig. Leilighetene i bygg 2 vil gå over to plan, mens bygg 3 inneholder fire leiligheter som alle har alt på ett plan. Leilighetene i 1.etg vil få trinnfri adkomst.

Dette er boliger som passer godt for alle som ønsker et praktisk og smart hjem uten mye vedlikehold, med sentrumsnær beliggenhet i flotte naturomgivelser.

Dette er boliger som passer godt for alle som ønsker et praktisk og smart hjem uten mye vedlikehold, med sentrumsnær beliggenhet i flotte naturomgivelser.

Våre landskapsarkitekter har skapt et sosialt bomiljø hvor vi ønsker at både store og små skal trives. Vi har hatt stort fokus på både lek, oppvekst og fellesskap i utformingen av ByParken. Vårt mål er at alle beboere skal kunne finne ro og trivsel her, i hyggelige omgivelser som inviterer til gode opplevelser utendørs.

Fordeler ved kjøp:
-Boligen leveres nøkkelferdig med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler
-Vi gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på leiligheten gjennom valg av overflater, baderomsinnredning, samt kjøkkenleveranse
-Du betaler 2,5% dokumentavgift kun av tomteverdien, i motsetning til hele salgssummen som ved kjøp av brukt bolig

Beliggenhet

Prosjektet ByParken ligger sentralt til i Follebu sentrum. Her har du både skole, barnehage, dagligvarebutikk, busstopp, bensinstasjon, og spisesteder i gangavstand fra boligene. Kommunesenteret på Segalstad Bru ligger kun fire kilometer unna. Her finner du bl.a. et større utvalg dagligvarebutikker, sportsforretning, vinmonopol, café, og videregående skole. Boligområdet rundt ByParken er rolig, med hyggelige beboere, og uten gjennomgangstrafikk i boligfeltet.

Det er flotte turmuligheter rett i nærheten, sommer som vinter, med turstier, skiløyper og fine badeplasser i gangavstand fra leilighetene. I tillegg har du Skeikampen kun 20 minutter unna, med sitt spektakulære alpinsenter, et bredt utvalg langrennsløyper, landets høyest beliggende golfbane, og selvfølgelig flotte turmuligheter også på sommerhalvåret.

Follebu ByPark ligger kun 15 km fra Lillehammer sentrum, hvilket tilsvarer en kjøretur på ca. 15 minutter. OL-byen byr blant annet på fantastiske friluftsmuligheter, yrende folkeliv, et bredt utvalg butikker, restauranter, idrettsanlegg, og et rikt kulturliv. Det er ca. 150 meter fra leilighetene til nærmeste busstopp, med gode bussforbindelser til Lillehammer.

Innhold

Bygg 3 består av fire leiligheter, hvor hver enkelt enhet går over ett plan. Leilighetene har fine planløsninger, og vil holde gjennomgående god standard. Leilighetene har åpen stue/kjøkkenløsning som gir god romfølelse, og gjør dem enkle å møblere. Leilighetene i 1.etg vil få trinnfri adkomst. I dette bygget tilbyr vi leiligheter med både 2 og 3 soverom.

Leilighetene i 1.etg får solrike balkonger med utgang fra stue/kjøkken, mens leilighetene i U.etg vil få utgang til romslige, overbygde plattinger på bakken utenfor kjøkkenet. Her blir det grøntareal/ hage i forgrunn, avgrenset med støyskjerm langs støttemuren for å redusere støynivå fra Gausdalsvegen. Alle enheter får egen sportsbod i frittstående bygg, samt parkeringsplass på tunet.

Standard

BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet. Ikke tenk på tekniske krav og forskrifter - vi garanterer at alt dette er ivaretatt.

INNVENDIGE OVERFLATER: VEGGER, TAK OG GULV
Vegger i entré, innvendig bod, alle soverom, gang og stue/kjøkken leveres med hvite, kostmalte panelplater type Huntonit skygge. Vegger på bad/vask leveres med baderomsplater.
Alle himlinger leveres med hvite trefiberplater (tak-ess) fra Huntonit.
1-stavs laminatgulv leveres på alle soverom, gang, og stue/kjøkken, type Haro Tritty 100 - Plank Eik Highland matt. På baderomsgulv og bod/teknisk leveres grå fliser 20x20 cm med sokkelflis. Grå fliser 30x60 cm i entré.

DØRER OG VINDUER
Inngangsdører til boligene leveres hvite med vindu og godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med glass, med mulighet for å låse innvendig.
Innvendige dører leveres hvite ett-speils av type Visjon 1. Karmer og alle lister rundt vinduer og dører leveres hvitmalt. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med hvite, glatte fronter. Mørk grå benkeplate, håndtak i børstet stål. Demping på skuffer og skap. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger. Hvitevarer er ikke inkludert. Det vil være mulig å gjøre endringer i kjøkkenleveransen, kontakt prosjektselger for nærmere informasjon.

BAD/VASKEROM
Bad leveres med 80 cm baderomsinnredning, hvit heldekkende servant og hvite fronter, samt speil med lys. Dusjdører er 90 cm, i herdet glass med sving. Hvitt, vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne-kasse. Baderomsplater på vegger, fliser på gulv, 20x20 cm med sokkelflis. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel på badet.

BALKONGER/PLATTINGER
Alle leiligheter leveres med balkong eller platting som vist på plantegning. Rekkverk på balkonger utføres i impregnert treverk. Gulv på balkong og platting blir også av impregnert treverk.

VENTILASJON
Det leveres aggregat med balansert ventilasjon og varmegjenvinning, som plasseres i leilighetens innvendige bod. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst, og økt komfort. Luft tilføres i stue/kjøkken, alle soverom og entré gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på bad, bod og vaskerom. Luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømning av luft. Kjøkkenventilator er ikke koblet på ventilasjonsanlegget.

ELEKTRISKE ANLEGG
Leveres iht. gjeldende standard av NEK 400. Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten, med unntak av lyd- og brannvegger, der dette blir utenpåliggende. Lysarmatur leveres under overskap på kjøkken, det blir lys over speil på bad, og det leveres lampe i innvendig bod og sportsbod. Det leveres også utendørs lampe ved inngangsparti, og på balkong/platting. Øvrige rom forberedes med lyspunkt i himling, eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg, inkl. lysbryter. Det leveres varmekabler under alle flisgulv. Det vil være mulig å gjøre tilvalg i EL-leveransen.

VVS
Ettgreps blandebatteri på alle vasker, og termostatstyrte dusjbatterier inkl. dusj-garnityr. Opplegg for vaskemaskin på bad. Oppvaskmaskin tilkobles i kjøkkenbenk. I innvendig bod plasseres fordelingsskap for rør, samt varmtvannsbereder.

TV/FIBER
Det leveres ett punkt i stue for tv/data i hver leilighet. Sameiet inngår kollektiv avtale med leverandør. Påkoblingsavgift og abonnement betales av kjøper.

FASADER
Yttervegger leveres med kledning av tre. Kledningen er grunnet ett strøk, og malt/beiset ett stør. Tak leveres med takstein. 3-lags vinduer, ytterdører og balkongdører leveres hvite. Takrenner, nedløp og blikk leveres i sort farge. Farge på kledning, omramminger og søyler avklares i forbindelse med igangsettelessøknad til kommunen.

POSTKASSER
Postkasser leveres etter hvert som boligene ferdigstilles, 1 stk. pr. bolig. Postkassene skal monteres samlet på egnet sted.

PARKERING
Det vil være mulig å kjøpe carportplass i frittstående bygg mot et fastsatt vederlag. Kontakt prosjektselger for nærmere informasjon. Øvrige parkeringsplasser på tunet blir iht. situasjonsplan.

UTOMHUS
Adkomstveg gruses, gårdsplass gruses, gulv i carport leveres gruset. Grøntområder opparbeides som plenarealer. Lekeplass opparbeides iht. situasjonsplan. Det leveres vippetass, huske, sandkasse og benker. BoligPartner bestiller avfallsdunker, disse plasseres også iht. situasjonsplan.

TILVALG
Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligene. Ønsker du likevel noe annet enn BoligPartner «Original», vil du få mulighet til å gjøre enkelte tilvalg. Det er utarbeidet et eget dokument som presenterer hvilke produkter/endringer det er mulig å velge, med tilhørende priser.

Muligheten for å endre leveransen vil være tidsbegrenset, og kjøper vil få beskjed om dette gjennom prosessen. Kjøper vil bli invitert til et eget tilvalgsmøte i BoligPartner’s lokaler. Leveransen baserer seg utelukkende på produkter definert av selger.

Det er mulig å endre følgende:
- Parkett/laminat
- Flis og innredning på bad
- Overflater på innvendige vegger
- Fronter, benkeplater, håndtak og innmat i kjøkkeninnredning
- EL-leveranse: Ulike tilvalgspakker
- Valg av blandebatterier
- Flistype i entré

Det vil IKKE være mulig å endre:
- Planløsning, bærevegger
- Fasader
- Plassering av ventilasjonsanlegg, sjakter, nedforinger, innkassinger
- Vann, avløp, sluk etc.

Generelle forhold

Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler, fellesområder og funksjoner. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer i leveransen hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig, uten å forringe den generelle standarden. Prosjektet bygges og utformes etter byggeteknisk forskrift (TEK 17), samt Plan- og Bygningsloven. Det kan forekomme avvik mellom plantegninger i denne beskrivelsen og plantegninger i byggesøknaden. I slike tilfeller er det alltid de godkjente søknadsteningene som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i denne annonsen kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, beplantning, og bygningsmessige detaljer. 1:100-tegninger og Prosjektbeskrivelse går foran denne annonse der det måtte være avvik.

Detaljprosjektering av tekniske føringer og installasjoner kan medføre mindre endringer som utvidelse av vegger og nedforing av himlinger/innkassinger.

BoligPartner tar forbehold om endelig offentlig godkjenning av prosjektet. For øvrig tas det forbehold om eventuelle skrivefeil i annonsen og salgsoppgave/prospekt.

Parkeringsforhold

Det vil være mulig å kjøpe carportplass i frittstående bygg mot et fastsatt vederlag. Kontakt prosjektselger for nærmere informasjon. Øvrige parkeringsplasser på tunet blir iht. situasjonsplan.

Diverse

Betalingsplan:
Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + evt. endringsavtaler forfaller til betaling før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien. Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til prosjektselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Holsmarken 9, 2656 FOLLEBU

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer