HØSLAN PANORAMA - KUN 1 IGJEN! Helt ny, innflyttingsklar leilighet sentralt på Segalstad Bru

Høslan 3, 2651 ØSTRE GAUSDAL

Pris fra

kr 2 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 74 - 85 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fremdrift

Bygget er ferdigstilt.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Høslan Panorama!
Vi er stolte av å presentere vårt nylig ferdigstilte prosjekt Høslan, sentralt på Segalstad Bru i Østre Gausdal. Her har BoligPartner Lillehammer bygget to firemannsboliger, hvorav syv av åtte leiligheter er solgt og overlevert til kundene våre.
Den gjenstående leiligheten ligger i bygg 1. Her kommer du inn i en lys og delikat leilighet, med gjennomgående god standard. Vi benytter dyktige og anerkjente entreprenører, med en solid porsjon yrkesstolthet, gjennom hele byggeprosessen. Dette gjenspeiles godt i det ferdige resultatet, disse leilighetene er verdt en kikk!

Beliggenhet

Høslan Panorama ligger meget sentralt til rett ovenfor sentrum på Segalstad Bru i Østre Gausdal. Eiendommen byr på god utsikt, solrikt og luftig uteområde, samt gangavstand til alt . Umiddelbar nærhet til blant annet dagligvarebutikker, vinmonopol, café, og bensinstasjon. Her kan du også rusle trygt til både skole, barnehage og idrettsanlegg. Området er rolig, med hyggelige beboere, og uten gjennomgangstrafikk i boligfeltet.
Det er flotte turmuligheter rett i nærheten, sommer som vinter, med turstier og skiløyper i gangavstand fra leilighetene. I tillegg har du Skeikampen kun 20 minutter unna, med sitt spektakulære alpinsenter, et bredt utvalg langrennsløyper, landets høyest beliggende golfbane, og selvfølgelig flotte turmuligheter også på sommerhalvåret.
Segalstad Bru ligger 20 km fra Lillehammer sentrum, som tilsvarer en kjøretur på rett i underkant av 25 minutter. OL-byen byr blant annet på fantastiske friluftsmuligheter, yrende folkeliv, et bredt utvalg butikker, restauranter, idrettsanlegg, og et rikt kulturliv. Det er ca. 400 meter fra leilighetene til nærmeste busstopp, med gode bussforbindelser til Lillehammer.

Innhold

Bygg 1 består av fire leiligheter over to plan hvor hver enkelt enhet går over ett plan. Her kommer du inn i romslige og lyse entréer med kostemalte, hvite panelplater på vegger, og flislagt gulv med varmekabler. Her er det gode muligheter for skyvedørsgarderobe eller andre oppbevaringsløsninger. Leilighetene har åpen stue/kjøkkenløsning som gir god romfølelse, og gjør leilighetene enkle å møblere. De hvite, kostemalte panelplatene er gjennomgående i leilighetene, og det er lys 3-stavs eikeparkett i alle tørre rom. Flis og varmekabler i gulv på bad og innvendig bod, samt hvite baderomsplater på badenes vegger. Leilighetene har kvalitetskjøkken fra Sigdal med tidløse, hvite og glatte fronter, samt god oppbevaringsplass i skap. Peisovn type Curve 100 med glassplate på gulvet i stuen.
Leilighetene har egne carporter med tilhørende sportsbod i frittstående bygg på gårdsplassen. Den gjenstående leiligheten (Leilighet D) har utvendig platting med utgang fra stue/kjøkken.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører er hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare, type Visjon1. Karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres i hvitmalt MDF.

Vegger / tak og himling:
Hvite himlingsplater i alle boligrom. Huntonit kostmalte panelplater i alle tørre rom. Fortissimo våtromsplater på bad/vask.

Gulv:
3- stavs eikeparkett i alle tørre rom. Gulvfliser på bad/vask og bod med sokkelflis.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter. Kontakt boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
Utstyr i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig. Baderomsinnredning leveres av GK. Heldekkende servant 90 cm, dusjvegger i buet utførelse 80x80 cm. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse, og opplegg for vaskemaskin.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det er skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Det leveres peisovn type Curve 100 og stålpipe, med glassplate på gulv.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingslova (avhl) § 3-9.
Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 522
Gårdsnr: 225
Bruksnr: 55

Høslan 3, 2651 ØSTRE GAUSDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer

Signér før jul, så spanderer vi flytting og utvask!

For inntil 20.000 kr gir vi deg en behagelig og rimelig flytteprosess dersom du signerer kontrakt på utvalgte boliger innen 2018.