Nøkkelferdig hytte på solrik tomt på Skei, ski in/out langrenn. Birkenhytta Storåsen - 4 sov, romslig hems på 43m2.

Nøkkelferdig hytte på solrik tomt på Skei, ski in/out langrenn. Birkenhytta Storåsen - 4 sov, romslig hems på 43m2.

Blekastad hyttefelt - tomt H7-1, 2652 SVINGVOLL

Pris

kr 3 320 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 320 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Aircondition/ventilasjon, Alpinanlegg, Bilvei frem, Golfbane, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Vakre Skeikampen - et av Norges mest ettertraktede fritidsområder. Nå har du muligheten til å kjøpe tomt og bygge ny BoligPartner-hytte i disse attraktive omgivelsene.
Blekastad hyttefelt – et solrikt område med store tomter som har en fin beliggenhet nær sykkelstier og skiløyper
Kun fire mil fra Lillehammer og 22 mil fra Oslo, finner du snøsikre Skeikampen. Området tilbyr mange fritidsaktiviteter både om vinteren og på sommeren. Nyt din fritid og få tid til å gå på ski, stå alpint, gå turer, spille golf, sykle, fiske, padle eller ake.
Med en beliggenhet cirka 800 meter over havet, regnes Skeikampen for å være et skikkelig vinter-eldorado med tilbud til hele familien. Her venter 150 kilometer oppkjørte langrennsløyper på deg. Liker du litt lengre turer, kan du for eksempel gå sammenhengende fra Skeikampen til Peer Gynt Ski-region og Kvitfjell. Da snakker vi over 60 mil med langrennsløyper fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for noen utrolige naturopplevelser. For å utvikle Skeikampen videre som en av landets beste ski-destinasjoner,er det nå satt igang bygging av en helt ny ski- og skiskytterarena.
Fjellet Skeikampen er 1.124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er to rullebånd og flere korte bakker. Det er tre grønne nedfarter, fem blå, seks røde og tre sorte. Den lengste nedfarten er 2.500 meter lang, og samlet er det 21 kilometer med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.
Skeikampen Alpinanlegg har et samarbeid med Kvitfjell, Hafjell, Sjusjøen og Gålå, hvor man kan bruke det samme skikortet i alle de fem skianleggene. Samlet gir dette samarbeidet over 117 km løyper og 45 heiser.
Ved foten av fjellet ligger landets høyest beliggende golfbane. Skei Golfklubb sin bane har 18 hull, par 70 og har en lengde på 5.200 meter.
Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon og for visning av tomteområdet.

Beskrivelse av boligen

Birkenhytta Storåsen er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytta er det flotte stue- og kjøkkenområde på hele 41,8 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet.
Hytta er på 78 kvadratmeter på hovedplanet og består ellers av to soverom nede, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems på hele 43 kvm med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til både en ekstra TV-stue samt to rom i hver ende med muligheter for til sammen fire sengeplasser.
Totalt gulvareal er 121kvm.

Storåsen har også store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.

Standard

Overflater

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.


Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Trapper:
Trapp og hemsstige inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Betongtakstein. Tretak, torvtak, eller pappshingel kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Du får med et verdikort på kr. 65.000. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve 100 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Blekastad hyttefelt - tomt H7-1, 2652 SVINGVOLL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer