Flotte leiligheter med svært god solgang og utsikt. Rolig område med turstier rett ved tomten!

Hampevegen 21, 2651 ØSTRE GAUSDAL

Pris fra

kr 2 595 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 76 - 77 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fremdrift

Ved 50% solgt så setter Boligpartner i gang detaljprosjektering og byggesøknad mot Gausdal kommune.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Hampevegen ligger i et rolig og etablert boligområde. Kort vei til sentrum med kjøretid på ca. 3 min. Det er gangvei til Fjerdum barneskole og barnehage. Flott utsikt med veldig god solgang da tomten er sør - vestvendt. Bak tomten går det også en tursti med mange turmuligheter. Tomten ligger innerst i Hampevegen, og dette er en blindvei.

Innhold

Namsen er en horisontaldelt tomannsbolig bestående av to leiligheter med et totalt bruksareal på 77 - 85 kvadratmeter per boenhet. Leilighetene har separate inngangspartier, og leiligheten i første etasje rommer hall med garderobeplass, bad/vaskerom, innvendig bod, to soverom og en åpen kjøkken-stueløsning på 35,6 kvadratmeter. Leiligheten på underetasjeplanet består av en gang med garderobeplass, som leder til boligens to soverom. Det ene soverommet er også forbundet med en innvendig bod – som enkelt kan innredes som walk-in closet. I tillegg rommer leiligheten et bad/vaskerom og en romslig kjøkken- og stueløsning med utgang til uteplass/hage. Namsen gir deg allsidige leiligheter med god planløsning som passer i alle bomiljøer.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Kvalitets innerdør i fra Kloppen trevare type Visjon 1.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF. Husmodeller med takvindu leveres med vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass fra Velux.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med kostmalte panelplater 5-bord som standard.

Gulv:
Alle tørre rom utenom gang/hall leveres med parket eik 3-stav lysehvit børstet. Gang/hall leveres med flis Marte Grå 30x60.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det er inkludert verdikort pålydende 45 000,-.

Bad:
Vegger leveres med baderomsplate Milano Antrasite 4054 HG F24. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel baderomsinnredning 120cm, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr.

Generelt

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Varmekabler hall, gang, bad og bod i 1. etasje. Det leveres en taklampe i innvendige og utvendige boder. Utvendig lampe SG Largo E27 grafitt ved inngansparti, terrasse og på utvendig bod. Det leveres også to stk benkearmatur til kjøkken. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Stålpipe med peisovn type Curve 100 med sort glassplate.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Forbehold om godkjenning av byggesøknad i Gausdal kommune.

Opparbeidelse tomt

Deler av tomten leveres med matjord og tilsådd. Oppstillingsplasser for bil og innkjøring blir gruset.

Hampevegen 21, 2651 ØSTRE GAUSDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer