KAMPANJE* Innflyttingsklar halvpart av tomannsbolig - alt på ett plan! Sentralt beliggende i Forset, Vestre Gausdal

KAMPANJE* Innflyttingsklar halvpart av tomannsbolig - alt på ett plan! Sentralt beliggende i Forset, Vestre Gausdal

Veistensgutua 22, 2653 VESTRE GAUSDAL

Pris fra

kr 1 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 82 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fremdrift

Bygget er ferdig oppført

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Boligfeltet ligger sentralt til i Forset, Vestre Gausdal, i et etablert og barnevennlig boligområde. Flott solgang. Mange fritidstilbud i nærområdet med lysløype og fotballbane.
Det er gode turmuligheter, sommer som vinter. Gangavstand til dagligvare, barnehage, barne- og ungdomsskole og bensinstasjon. Ca. 6 km til Segalstad Bru med kommunesenter, bensinstasjon, flere butikker og videregående skole. Videre er det ca 2,7 mil til Lillehammer, kjøretid på ca. 25 min.

Fra Forset i Vestre Gausdal går fjellvei sørvestover til Etnedal og Valdres. Skeikampen og Austlid er også populære fritidsområder som ligger i nærheten.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I boligene leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Hvitmalte trefiberplater i himlinger og 5-bord kostmalte paneplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Parkett eik 3-stav i alle tørre rom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I boligen leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal kjøkkeninnredning.

Bad:
Baderomsplater i fra Fibo Trespo. Dushjørne 90x90 og baderomsinnredning fra Linn bad 120cm. Gulvet leveres med flis 20x20 Habitat grå.

Bod:
På gulv leveres flis 20x20 Habitat grå grunnet varmtvannsbereder plasseres på dette rommet. Veggene leveres med paneplater.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker. Bad, bod og deler av entre leveres med varmekabler. Tre utvendige lamper og to stk spottskinne til kjøkken.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Stålpipe med peisovn type Curve 100.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk + 50mm på innvendig vegg. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold


INNFLYTTINGSKLAR LEILIGHET!
Ved signering av kontrakt før nyttår, spanderer vi flytting og utvask av din gamle bolig for inntil 20.000 kr!

Lera er en praktisk, vertikaldelt tomannsbolig bestående av ett plan – svært gunstig for deg som ønsker å bo på én flate uten vanskelige trapper. Hver boenhet har et totalt bruksareal på 82 kvadratmeter som kan romme inntil tre soverom, dersom noe av stuearealet tilpasses*. Boligen rommer entré med garderobeløsning, innvendig bod på 4,1 kvadratmeter, bad/vaskerom og to soverom som standard. Stue- og kjøkkenløsningen er lys og romslig med nok plass til peis, spisestue og tv-stue. Fra stuen går du rett ut i hagen via terrassedøren. Lera gir deg en fleksibel bolig som passer like godt for unge som eldre.
*Tilpassing er ikke inkl. i pris på denne annonsen.

Veistensgutua 22, 2653 VESTRE GAUSDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer

Signér før jul, så spanderer vi flytting og utvask!

For inntil 20.000 kr gir vi deg en behagelig og rimelig flytteprosess dersom du signerer kontrakt på utvalgte boliger innen 2018.