ØLSJØLIA / LENNINGEN - Populære Bukkespranget i flotte omgivelser 1000 moh.

Ølsjølitoppen 41, 2890 ETNEDAL

Pris

kr 3 580 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 580 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 91 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Velkommen til Ølsjølia!
Lenningen har en nydelig beliggenhet i Etnedal kommune i fjellovergangen mellom Gausdal og Valdres, ved foten av Synnfjellet, 1050 m.o.h.
Her er det panoramautsikt mot Jotunheimen og helårsvei fra Etnedal, og sommerstid er også Vestfjellvegen åpen.

Synnfjellet er kalt forgården til Jotunheimen, og byr på ekte norsk hytteliv.

På Lenningen er det høyt og fritt, og terrenget er lettgått.
Både sommer og vinter er Lenningen et flott utgangspunkt for ferie og fritidsaktiviteter, sykling, fisking, jakt, fjellturer, bærtur og det er maskinpreparerte skiløyper med skøytetrassé tilknyttet 350 km løyper i Synnfjellet og tidlig skiføre!

Både sommer og vinter er Spåtindtoppen et yndet mål for turgåere. Dette er det høyeste punktet i Synnfjellet på 1414 m.o.h, og utsikten er storslått. Fordi Synnfjellet er så høytliggende og fritt, kan man se milevis i alle retninger på Østlandet.


Kilder:
www.visitgausdal.no
www.lenningenloypelag.no
www.valdres.no
www.lenningen.no

Beskrivelse av boligen

Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små

Arealer (kvm):
Hovedplan: 85,1
Gulvareal hems: 22,8
Tilleggsareal utvendig: 5,8
Bruksareal hytte: 85,1
Totalt bruksareal: 90,9
Bebygd areal (BYA): 104,0

Innhold

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer tomt (700.000,-) grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema.

Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 530.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Overflater
Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Himling faspanel 14x120, 14x145 på vegger. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang, bad/vask og wc. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.


Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Sigdal på 75.000 kr. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 30 x 30 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Sirckel S med glass i front. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Adkomst

Fra Etnedalsvegen, sving høyre inn på Lenningsvegen, kjør 9,9 km. Sving venstre inn på Ølsjølitoppen, kjør 367 m. Tomtene ligger på begge sider av veien og er skiltet BoligPartner.

Nærmere angivelse av tomtene kan fås ved henvendelse til hytteselger.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Byggeklar tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ølsjølitoppen 41, 2890 ETNEDAL

Loading map...

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer