Romslig hytte på stor, solrik tomt med utsikt på Gamlestølen ved Synnfjellet. Fantastiske langrennsløyper og turterreng!

Graneistølen - tomt 89, 2890 ETNEDAL

Pris

kr 4 090 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 090 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 91 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Eksterne lenker

Hjemmeside Gamlestølen Video fra Gamlestølen

Beliggenhet

Gamlestølen hytteområde ligger i Synnfjellmassivets solside i hjertet av Sør-Norges store fjellområder med nasjonalparker som Jotunheimen og Langsua som nærmeste naboer. Tomteområdene ligger fra 950 til 1020 moh.
Noen avstander:
Fra Oslo 190 km / fra Gjøvik 90 km / fra Lillehammer 60 km / fra Fagernes 50 km

Gamlestølen / Graneistølen ligger midt i et eldorado for jakt, fiske og bærplukking. Sommer som vinter har du ubegrensede turmuligheter rett utenfor hyttedøra. Du får tilgang til et svært snøsikkert høyfjellsområde. Rett i nærheten ligger Spåtindtoppen på 1414 m.o.h. Nasjonalparkene Langsua og Jotunheimen ligger inntil hyttegrendene.
Skiløypene er kanskje av Norges beste sies det. Noe de flotte bildene i annonsen kan bekrefte.
Gamlestølen byr på 300 kilometer med fantastiske, køfrie skiløyper. Du kan gå fra stølsområdet, gjennom skogen, og opp på snaufjellet på drøyt 1400 meter. Teamet som jobber med løypene legger lista høyt, og løypenettet er derfor også av veldig stor verdi for området, hytteeiere og gjester.

På Gamlestølen kan du få maksimal variasjon fra skogsterreng til høgfjell på en og samme tur. Når du når toppen på Jomfruslettfjell er premien en 360 graders majestetisk utsikt. I godt vær ser du hundrevis av kilometer. Hele Synnfjellmassivet, Galdhøpiggen i nord og Hallingskarvet i vest.

Det er også fint å sykle en tur innover grusveiene i området, eller ro en tur og prøve fiskelykken i Gamlestølentjernet. Det er 100 fiskevann i området, så muligheten for å få fisk er tilstede.
Fjellstua på Gamlestølen, Fjellstogo, tilbyr en rikholdig meny om du ønsker et velsmakende måltid utenfor hytta. Rett ved siden av ligger en besøksgård med en rekke aktiviteter – bla ridning. Gamlestølen produserer gourmetisen «Gaards-Is frå Valdres»
Kjør slalom eller snowboard i Jomfruslettbakken, hvor heisen starter rett nedenfor Fjellstogo.

Se også nettside for området: gamlestolen.no

Beskrivelse av boligen

Midthø er satt opp som visningshytte på Hellerudsletta. Ta gjerne kontakt for visning!

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,4
Gulvareal hems: 10,3
Tilleggsareal utvendig: 12,3
Bruksareal bolig: 78,4
Totalt bruksareal: 90,7
Bebygd areal (BYA): 104,0

Innhold

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1,200.000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 490.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Det er fullt mulig å velge andre hyttetyper i vårt sortiment til denne tomten. Hyttemodellen i annonsen er et forslag som er innenfor reguleringsplanen i området og som vi mener passer til tomten. Ta gjerne kontakt med hyttekonsulent for nærmere informasjon om andre muligheter.

Overflater
Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Himling skygge skrå, 14x95/145 på vegger i vekselvis panel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang, bad/vask og wc. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.


Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Sigdal på 100.000 kr. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve S100 med glass i front. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er ikke fradelt. Oppgitt areal er derfor ca.
Pilens plassering på kartet er derfor også ca. plassering

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Graneistølen - tomt 89, 2890 ETNEDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer