Heggenes - 5 SOLGT! Planlagt byggestart høsten 2018! Moderne og praktiske leiligheter med alt på ett plan. Carport.

Moavegen 15, 2940 HEGGENES

Pris fra

kr 2 050 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 70 - 83 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Last ned

Nabolagsprofil Moavegen 15 2940 Heggenes

Fremdrift

Oppstart ved salg. Det tas forbehold om offentlig godkjenning.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Moavegen har en flott beliggenhet rett ovenfor Heggenes sentrum, kun 20 minutter fra Fagernes.
Her ligger tomten skjermet i landlige omgivelser.
Tomten er høytliggende, og gir deg gode solforhold og utsikt over Heggefjorden.
Det er kort vei til barnehage, skole og dagligvare. Holdeplass for buss ligger i gangavstand.

Innhold

6- mannsboligen "Saturn Summa" byr på seks leiligheter med alt på ett plan. Felles for alle leilighetstypene er det store og innbydende kjøkken- og stueområdet. Dette er virkelig boligens hjerte og et naturlig samlingssted for hele familien. Fra stua er det direkte utgang uteplass.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Visjon 1" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF. Husmodeller med takvindu leveres med vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass fra Velux.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 5-bord som standard.

Gulv:
Boligene leveres med Haro Tritty 100 laminatgulv. Grå Zeus Negro 30x60 fliser i entré og grå Vitra Kinetic 20x20 fliser på bad.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Tilvalg:
Dette er prosjekterte boliger hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for tilvalgsliste og nærmere informasjon.

Kjøkken / Bad

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning. Boligen leveres med kjøkkentypen "Bello" i hvit utførelse. Ta kontakt for nærmere informasjon om kjøkkenlevereanse

Bad:
Vegger leveres med flismønstret Fortissimo 2091-F01 S hvit som standard. Gulv leveres med grå Vitra Kinetic 20x20 fliser (10x10 i sluksone). Badene leveres med baderomsinnredning type "IDA" i 90 cm utførelse fra VikingBad. Badet leveres med Alterna Picto dusjvegger. Gustavsberg Toalett.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Boligen leveres med trekkerør for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Boligene leveres med Curve 100 ovn og panelovner i soverom og stue. Varmekabler i entré og bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Omkostninger/kjøpsbetingelser/generelle forhold

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Ved forskuddsbetaling stilles garantier iht bustadoppføringslova (§47) før innbetaling fra kunde.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
10% av kontraktsummen innbetales ved kontraksinngåelse.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Heftelser:
Det vil bli tinglyst pliktig medlemsskap i Moavegen 15 Velforening for samtlige hjemmelshavere for Moavegen 15 boligfelt. Velforeningen overtar drift og vedlikehold av adkomstvegen mellom planlagt bebyggelse. Nærmere beskrivelse av nevnte fellesarealer fremgår i vedtekter for Moavegen 15 Velforening som kan fås ved henvendelse boligselger.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning, oppnådd nødvendig forhåndssalg og vedtak om oppstart.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr.2500 ,- gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,- evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr.3722,- pr. bolig (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Eierforhold:
Tomten har gnr 27 og bnr 142 i Øystre Slidre kommune. Eiendommen vil bli seksjonert, og inngår i sameiet Moavegen 15.

Prospektdato:
11.05.2018

Moavegen 15, 2940 HEGGENES

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik