Øyer - Solrik tomt med flott utsikt i rolige omgivelser

Moshushågån 5, 2636 ØYER

Pris

kr 600 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 600 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem

Beskrivelse av boligen

Vi har glede av å tilby denne flotte eneboligtomten beliggende ca. 4 kilometer nord for Øyer Sentrum. Tomten er skrående, så en bolig med sokkel vil passe bra. Det er god størrelse (890m2), så om man ønsker en smal eller noe bredere bolig vil mange av våre husmodeller passer bra.

Område rundt består for det meste av eneboliger og noen flermannsboliger. Tomten ligger i rolige omgivelser med solgang frem til ca. 22:00 på kvelden om sommeren og en flott utsikt mot Lågen.

To barnehager i nærheten med en kjøretid på ca. 5 min. Ellers har Øyer en barneskole og ungdomskole med sykkelvei på ca. 10 min. Bussholdeplass ligger i gangavstand på ca. 5 min. Det er gang og sykkelvei hele veien inn til sentrum av Øyer.

Andre lokale attraksjoner i Øyer: Hafjell Alpinsenter, Lilleputthammer, Vegmuseumet og Hunderfossen. Alt i kort reiseavstand i fra tomten.

Reguleringsplan for Tingberg nord er gjeldende for tomten. TU= 30%, gesimshøyde 7,0m, og mønehøyde 10,0m. Alle byggninger skal ha saltak eller valmtak. Bare å ta kontakt for å se på eventuelt hvilke boliger som passer på tomten.

Kjøp av tomt medfører byggeplikt med Boligpartner.

Adkomst

Fra E6 ta av mot Tingberg og til venstre i første rundkjøring. Følg Kongsvegen nordover til du kommer til Lerkevegen. Ta så til høyre opp Lerkevegen og følg vegen opp til du kommer til Moshushågån. Kjør så opp Mosushågån så ligger tomt på høyre siden ca. 100 meter inn i veien.

Parkering

På egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale

Moshushågån 5, 2636 ØYER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer