Ny 6-mannsbolig på Granrudtunet, Øyer sentrum. Solrikt, ett plan, 2/3 sov. Hage, carport, sportsbod.

Ny 6-mannsbolig på Granrudtunet, Øyer sentrum. Solrikt, ett plan, 2/3 sov. Hage, carport, sportsbod.

Kongsvegen 30, 2636 ØYER

Pris fra

kr 2 640 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Bruksareal (BRA) 71 - 84 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Granrudtunet ligger midt i Øyer sentrum - og vil bestå av totalt 40 lettstelte leiligheter. Første byggetrinn er sluttført med 14 leiligheter, fordelt på en seksmannsbolig og to firemanns-boliger. Byggetrinn 2 er igangsatt (Hus C). Nå legger vi hus E ut for salg. Leilighetene har et bruksareal fra 67 til 84 kvadratmeter, og inneholder 2 eller 3 soverom med en god og romslig kjøkken/stueløsning. Alle med balkong eller platting, og carport/utebod er inkludert.
Det er lagt stor vekt på gode ute/ lekeareal, og en lang solgang sikrer kveldsola på balkongen en varm sommerkveld. Det legges ferdig plen rundt hver enkelt bolig, samt på felles lekeplass. Felles adkomstveg, parkeringsplasser, private innstikkveier/stier opparbeides med toppdekke av asfalt.
Rundt bolig vil det være et belte som er av toppdekke grus for å ivareta overvann/drenering.

Beliggenhet

Granrudtunet har meget sentral beliggenhet med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner! Matbutikker, vinmonopol, skole/barnehage og lege/apotek er i umiddelbar nærhet.
Øyer er et populært tettsted, som ligger i landlige omgivelser langs Gudbrandsdalslågen. Øyer-området er et eldorado for deg som liker vintersport, med Hafjell Alpinsenter og Kvitfjell Alpinanlegg helt i nærheten. Om sommeren frister det med golf og fiske – og ønsker du en ekstra utfordring, kan du prøve deg på sykkel i Hafjell Bike Park!
Det er kun 10 minutters kjøring ned til Lillehammer, med alt det OL-byen har å tilby av mat og kulturopplevelser – opplev kanskje Norges mest sjarmerende gågate!
Barna kjeder seg heller ikke i Øyer og omegn – de kan fryde seg over attraksjoner som Hunderfossen og Lilleputthammer, Norsk Vegmuseum, Maihaugen, Jorekstad og Tyrili klatrepark – og du er der på 10 minutter.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres Vision 1 hvitmalte dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling:
Huntonitt Classique hvite himlingsplater i alle boligrom.
MDF skyggepanel i kostmalt hvit utførelse i alle tørre rom. Fortissimo flismønstrede hvite våtromsplater på bad/vask.

Gulv:
3-stavs lysehvit family børstet eikeparkett i alle tørre rom. Fliser på bad/vask og bod med sokkelflis.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Sigdal, med sin populære hvite front, Optima 08. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
Fortissimo flismønstrede hvite våtromsplater på bad/vask.
Grå flis med varmekabel i gulv, farge White Tile.
Badet har en hvit baderomsinnredning type Sara fra Linn bad, 90 cm med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Badet leveres med dusjvegger type Alterna Picto i buet utførelse 80x80 cm. Bad/ vask gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Vegghengt toalett.

Bod / vaskerom:
BOD: Fliser på gulv med sokkelflis. Huntonitt Classique hvite himlingsplater i tak og MDF skyggepanel i kostmalt hvit utførelse på vegger.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i entré og på bad i begge etasjer. Forøvrig leveres det panelovn på kjøkken/stue og på alle soverom.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.


Kongsvegen 30, 2636 ØYER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer