KAPP- Enebolig med god planløsning- 3 soverom- 2 bad-Godt med bodplass- Verandaer-Solrikt og barnevennlig beliggenhet.

Gullerudvegen 4, 2849 KAPP

Pris

kr 3 860 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 860 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 165 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Beskrivelse av boligen

Midtgaard er en flott familiebolig som er lett å like på grunn av sin smarte planløsning. Huset med valmtak er tilpasset skrå tomt, og underetasjen har en alternativ inngang via sportsboden. 1. etasje inneholder et bad, soverom, en stor stue med plass til flere sittegrupper og dør ut til en stor og delvis overbygget uteplass. Kjøkkenet er atskilt med god plass til et spisebord. Underetasjen rommer to soverom, bad, bod og en koselig tv-stue – som alternativt kan bli et fjerde soverom.

Standard

OVERFLATER OG GULV
I oppholdsrom leveres med laminat gulv. 5 bords kostemalte panelplater på vegger og Huntonit ferdigmalte takplater . Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv . Vegger på bad leveres med fliser. Vaskerom har baderomsplater. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger

Tomtepris inngår i prisen.

Graving, grunnmur, varmekabler, utvendig rørlegger, utvendig elektriker, kommunale avgifter, og gebyrer for tinglysing inngår ikke i prisen. Kontakt selger ved spørsmål.

Innhold

I hovedetasjen kommer man inn i vindfanget med direkte adkomst til romslige kjøkken. Videre har man romslig bad og et stort soverom. Fra soverommet har man utgang til balkong. Stuen har god størrelse og utgang til delvis overbygd veranda.

I underetasjen har man tv-stue, 2 store soverom, godt med bodplass. Boligen har eget vaskerom og et bad nr 2.
Den ene boden har utgang direkte ut fra huset.Oppvarming

Elektrisk og vedovn med stålpipe.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer medfølger ikke.

Overtakelse

Avhenger av igangsetting og framdrift.

Gullerudvegen 4, 2849 KAPP

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik