Starum- 3 tomannsboliger planlegges oppført- Solrikt og landlig beliggenhet. Kort vei til bussforbindelser.

Starumsvegen, 2850 LENA

Pris fra

kr 3 290 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Bruksareal (BRA) 111 m2
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fremdrift

Fremdrift avhenger av salg. Ta kontakt med selger for mer informasjon. Det tas forbehold om kommunal godkjenning.

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Det planlegges bygging av 3 stk tomannsboliger på tomten. Disse vil bli plassert etter vedlagt situasjonsplan. Alle får felles innkjøring om egne parkeringplasser på sin del. Det vil bli gruset innkjøringsveier, parkering og grøntarealer.

Kvina er en stor tomannsbolig over to plan. Boligen har en funksjonell planløsning som sikrer deg hele tre soverom og biloppstillingsplass i direkte nærhet til inngangsdøren.

Tomannsboligen Kvina kan tilby arealeffektive leiligheter på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele tre soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til stor overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass.

Beliggenhet

Det planlegges bygging av 3 stk tomannsboliger på tomten. Disse vil bli plassert etter vedlagt situasjonsplan. Alle får felles innkjøring om egne parkeringplasser på sin del. Det vil bli gruet innkjøringsveier og parkering og grøntarealer.

Standard

Standard
Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Visjon 1" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF. Husmodeller med takvindu leveres med vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass fra Velux.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater.
Vegger i alle tørre rom leveres med kostmalt 5-bord som standard.

Gulv:
Til boligrom leveres enhetene med laminat.
Entre leveres med 30x60 fliser.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I denne boligen leveres fabrikklakkert furutrapp i farge hvit som standard.

Tilvalg:
Dette er prosjekterte boliger hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for tilvalgsliste og nærmere informasjon.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning.Ta kontakt for nærmere informasjon om kjøkkenleveranse.

Bad:
Vegger leveres med flismønstret Fortissimo 2091-F01 S hvit som standard. Leveres grå gulvfliser i størrelse 20x20 og 10x10 i sluksone. Badene leveres med baderomsinnredning 120 cm i hvit utførelse med heldekkende vask. Badet leveres med dusjvegger. Gulvstående toalett.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Boligen leveres med trekkerør for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Circle S

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Oppvarming
Varmekabler, vedovn og panelovner.

Beliggenhet
Boligen har fin beliggenhet i etablert boligområde. Det er kort vei til buss, servicetilbud på Kapp, Skreia og ca 10 min i bil til Lena.

Adkomst
Fra fylkesveg 92, ta inn mot Norsk Hestesenter, følg så veien til du får Starumsvegen på høyre side. Det er felles innkjøring til boligene fra Haugsvea.

Parkeringsforhold
Det etableres gruset parkeringsplass på tomten.

Regulering
Boligformål- Regulerlingsplan Adkomst Starum Leir og tilgrensende boligområde. Datert 30.05.2011

Ferdigattest
Ferdigattest utstedes av Østre Toten kommune. Det gjøres oppmerksom på at denne ikke blir utstedt før boligene er ferdigstilt.

Beskaffenhet
SkråOmkostninger/kjøpsbetingelser/generelle forhold

Eierforhold:
Eiendommen vil bli seksjonert, og inngår i sameiet for de tre tomannsboligene som skal bygges.


Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 10,500,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr 11,722.- pr. bolig (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
10% av kontraktsummen innbetales ved kontraktsinngåelse/oppmelding.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt

Sikkerhet og garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Ved forskuddsbetaling (10% av kjøpesum) stilles garantier iht bustadoppføringslova (§47) før innbetaling fra kunde.


Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Skrå

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig

Starumsvegen, 2850 LENA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik