SKREIA - Ny, nøkkelferdig leilighet med 3 soverom. Romslig. Gode utsikts- og solforhold

Engsmarkvegen 46, 2848 SKREIA

Pris fra

kr 2 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 109 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Ferdigstillelse

Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Fremdrift

Engsmarkvegen i salg nå! Nytt prosjektert område. Oppstart avhenger av salg. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Aircondition/ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

Er du på jakt etter en ny, moderne og lettstelt bolig på Skreia, hvor du bare kan flytte rett inn?

Øverst i Engsmarkvegen på Skreia ligger en byggeklar tomt, høyt og fritt med godt utsyn og lite innsyn. Tomten har i tillegg gode utsikts- og solforhold på flere sider av huset.
Her har BoligPartner planlagt en nøkkelferdig tomannsbolig - Gaula, som over sine to plan byr på 3 soverom, 1 bad og 3 boder.
Dette er en romslig tomannsbolig for deg som ønsker mer plass.

Beskrivelse

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse:
BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse.
BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Overflater / Kjøkken / Bad / Detaljer

Dører:
Ytterdøren som leveres fra Jømna, er spesialdesignet og tilpasset øvrige eksteriørdetaljer på huset.
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører med slett speil, fra Kloppen Trevare. Karmer og utforinger leveres også hvitmalt.

Vindu:
Boligen leveres med 3 lags superenergiglass med argongass, hvitmalt karm, ramme og utforinger.

Vegger:
Huntonit Faspanel 3 bord rullemalt hvit (NCS S0502 Y) i alle tørre rom. Bad leveres med våtromsplater Fortissimo 3091 F05 HG Denver White.

Gulv:
Haro Tritty 100 TC 3-stav eik premium natur i alle tørre rom. Vitra Kinetic 20x20 Grey på bad. Gang i begge etasjer har flis 30x60 Zeus Negro.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Himling:
Tak i alle rom kles med Huntonit ferdigmalte plater, av typen Classique. Disse er malt i hvitt og har en lett struktur.

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Norema, type Areal hvit. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
Bad har baderomsinnredning med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Bad leveres med dusjvegger i buet utførelse og wc. Bad gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

Trapp:
Hestnæs Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger.

Utvendig/ Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Parkering

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

TV / bredbånd:
Boligene leveres forberedt for TV, bredbånd og IP-telefoni. Abonnement bestilles av kjøper.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i gang og på bad. Forøvrig leveres panelovn på alle soverom, stue og kjøkken. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Isolasjon:
Ytterveggene isoleres med 20cm mineralull. Tak isoleres med 30-40cm mineralull. Utvendig panel leveres som vist på illustrasjonsbilde.

Brannsikring:
Boligen leveres med brannslokningsapparat og seriekoblede røykvarslere.

Parkering:
Boligene får hver sin biloppstillingsplass.

Utvendig:
Boligene blir oppført med bindingsverk og etasjeskillere i tre. Utvendig kledd med liggende panel, grunnet og med et mellomstrøk fra fabrikk. Yttertak er tekket med folie. Alle vinduer har 3-lags superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger levere hvitfoliert. Det leveres utekran på bakkeplan på hver bolig.

Utearealer:
Tomten blir levert med gruset adkomst og gårdsplass/ biloppstilling, samt isådd plen.

Tilvalg:
Dette er prosjekterte boliger hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon.

Omkostninger / Kjøpsbetingelser / Generelle forhold

Omkostninger / Tomt :
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 7 500,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 8 722,- (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Tomteprisen er inkludert i salgsprisen.

Boligen blir tilknyttet offentlig vann og kloakk. Påkoblingsgebyr for vann, kloakk og strøm inngår i prisen. Kommunale avgifter er p.t. ikke fastsatt.

Sikkerhet/garanti:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3 % av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5 % og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning, oppnådd nødvendig forhåndssalg og vedtak om oppstart.

Kjøpsbetingelser:
Boligen selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og avtale tomtevisning om ønskelig.

Eierforhold:
Selveiet tomt. Gnr. 54 bnr. 90 i Østre Toten Kommune. Eiendommen vil bli seksjonert og utgjør sameiet Engsmarkvegen Sameie som består av 1 stk tomannsbolig. Det er utarbeidet vedtekter for sameiet og kopi av disse kan fås ved henvendelse boligselger.

Vedtekter:
Det vil bli utarbeidet vedtekter for Engsmarkvegen Sameie. Disse kan fås ved henvendelse til boligselger.

Generell informasjon:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige uten at standarden forringes nevneverdig. Tegningene i prospektet er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser i prospekt eller internettside og prosjektbeskrivelsen, er det den endelige prosjektbeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Prosjektbeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger.
Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av boligene.
Det presiseres at alle bilder av boligene i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Fremdrift:
Nytt prosjektert område. Oppstart av Engsmarkvegen, avhenger av salg. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Prospektdato:
07.02.17

Generelle forhold

I hovedetasjen finner du en romslig stue/kjøkkenløsning med utgang til balkong, innvendig bod og en wc/teknisk rom. I underetasjen har du 3 gode soverom, romslig bad og en god bod som også går under trappen for maksimal utnyttelse av plassen. Fra underetasjen er det også utgang til hagearealet.

Engsmarkvegen 46, 2848 SKREIA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik