Flott enebolig med alt på én flate i Austnesfjorden

Lilandveien 101, 8316 LAUPSTAD

Pris

kr 2 965 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 965 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 136 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontorTlf:

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Parkett, Fiskemulighet

Beliggenhet

Boligen har en fantastisk beliggenhet på Liland ved Laupstad. Beliggenheten er i rolige og meget barnevennlige omgivelser. Boligen ligger høyt i terrenget med utsikt over den vakre Austnesfjorden - her er utsikten upåklagelig! Det finnes mangfoldige turopplevelser rett utenfor døren. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i den lokale lysløypen. Både sommer og vinter kan man dra på topptur til Lofotens høyeste fjell Higraftinden, samt nabotoppen Geitgaljen, som ligger rett i bakgården. Eller hva med lofotfiske i den populære Austnesfjorden? - en perfekt base for å oppleve Lofoten! Inne i Austnesfjorden ligger det en lavvo med grillplass som er blitt et populært turmål for familier.

Liland ved Laupstad ligger kun 23 km fra Svolvær sentrum og 18 km unna Svolvær Lufthavn. Laupstad er et velholdt tettsted innerst i Austnesfjorden med barnehage og barne- og ungdomsskole.

Beskrivelse av boligen

Det enkle, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet. De tre soverommene, badet, boden, sportsboden og stue- og kjøkkenløsning på nesten 50 kvadratmeter, ligger som perler på en snor. Stua har plass til både sofagruppe og tv-krok, og både terrassen utenfor stua og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og behandlede sponplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Det leveres fliser på bad/vaskerom, i øvrige rom vil det være parkett.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:


Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres bod med behandlede sponplater. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler på bad/vaskerom og deler av entre. Vedovn i stue og kjøkkenområdet. For øvrig elektrisk oppvarmning.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm + 48 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 + 50 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Svolvær kjører man E10 inn til Laupstad, ta til venstre og fortsett innover Lilandveien.

Lilandveien 101, 8316 LAUPSTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger