Flott enebolig med alt på én flate i Austnesfjorden

Lilandveien 101, 8316 LAUPSTAD

Pris

kr 2 965 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 965 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 136 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontorTlf:

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Parkett, Fiskemulighet

Beliggenhet

Boligen har en fantastisk beliggenhet på Liland ved Laupstad. Beliggenheten er i rolige og meget barnevennlige omgivelser. Boligen ligger høyt i terrenget med utsikt over den vakre Austnesfjorden - her er utsikten upåklagelig! Det finnes mangfoldige turopplevelser rett utenfor døren. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i den lokale lysløypen. Både sommer og vinter kan man dra på topptur til Lofotens høyeste fjell Higraftinden, samt nabotoppen Geitgaljen, som ligger rett i bakgården. Eller hva med lofotfiske i den populære Austnesfjorden? - en perfekt base for å oppleve Lofoten! Inne i Austnesfjorden ligger det en lavvo med grillplass som er blitt et populært turmål for familier.

Liland ved Laupstad ligger kun 23 km fra Svolvær sentrum og 18 km unna Svolvær Lufthavn. Laupstad er et velholdt tettsted innerst i Austnesfjorden med barnehage og barne- og ungdomsskole.

Beskrivelse av boligen

Det enkle, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet. De tre soverommene, badet, boden, sportsboden og stue- og kjøkkenløsning på nesten 50 kvadratmeter, ligger som perler på en snor. Stua har plass til både sofagruppe og tv-krok, og både terrassen utenfor stua og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind.

Adkomst

Fra Svolvær kjører man E10 inn til Laupstad, ta til venstre og fortsett innover Lilandveien.

Lilandveien 101, 8316 LAUPSTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger