Hytte med en nydelig utsikt over Austnesfjorden

Lilandveien 101, 8316 LAUPSTAD

Pris

kr 2 350 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 350 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2

Gå til salgskontorTlf:

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Parkett

Beliggenhet

Hytten har en fantastisk beliggenhet på Liland ved Laupstad. Beliggenheten er i rolige og meget barnevennlige omgivelser. Hytten ligger høyt i terrenget med utsikt over den vakre Austnesfjorden - her er utsikten upåklagelig! Det finnes mangfoldige turopplevelser rett utenfor døren. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i den lokale lysløypen. Både sommer og vinter kan man dra på topptur til Lofotens høyeste fjell Higraftinden, samt nabotoppen Geitgaljen, som ligger rett i bakgården. Eller hva med lofotfiske i den populære Austnesfjorden? - en perfekt base for å oppleve Lofoten! Inne i Austnesfjorden ligger det en lavvo med grillplass som er blitt et populært turmål for familier.

Liland ved Laupstad ligger kun 23 km fra Svolvær sentrum og 18 km unna Svolvær Lufthavn. Laupstad er et velholdt tettsted innerst i Austnesfjorden med barnehage og barne- og ungdomsskole.

Beskrivelse av boligen

Velkommen inn i Kvarstad – en moderne hytte med gode løsninger. Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.
Hytta Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, enten man trenger en TV-krok eller ekstra sengeplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad.
Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.

Adkomst

Fra Svolvær kjører man E10 inn til Laupstad, ta til venstre og fortsett innover Lilandveien

Lilandveien 101, 8316 LAUPSTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger