8754 01 2 1

Arnøysundet Rorbu 8 , 8136 NORDARNØY

Arnøysundet Sjøhytter

Pris

kr 2 690 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Arnøysundet Rorbu 8
8136 NORDARNØY

Loading map...

Om boligen

KUN FIRE SJØNÆRE TOMTER IGJEN.
Hyttene som bygges i Arnøysundet er tegnet/utviklet av ARNØYBYGG AS og eksisterende bebyggelse består av varianter over samme grunnmodell som vi har kalt ARNØY. Hyttene har smarte og gjennomtenkte løsninger for en aktiv og friluftsglad familie. Dette er plasseffektive hytter med stor fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv. Alt tilrettelagt slik at dere kan nyte opplevelser sammen - sommer som vinter.
Hyttene er prisgunstige og bygges i en ren innpakning, med samme kvalitet og solid håndverk som alle våre andre hus og hytter.

I denne annonsen har vi lagt ut hyttemodellen Arnøy

Modell ARNØY - er et flott valg for deg som ønsker en moderne hytte med en smart planløsning. Hytta er på 64m² på hovedplanet pluss 2 etg/hems på 52,8m², som gir et gulvareal på 116,8m². I det hyggelige stue- og kjøkkenområdet er det store, åpne vinduer som både slipper inn mye lys og som gir et godt utsyn til naturen utenfor.

Hytta har tre romslige soverom, bad/vaskerom samt en praktisk utvendig bod. I tillegg har ARNØY en smart og praktisk loftstue som gir to rom for to ekstra soveplasser ved behov. Loftstuen er på 28m² og har en takhøyde på hele 2,8 meter - som sikrer den gode bruksmuligheten.

I totalprisen inngår komplett hytte inkludert grav/betongarbeider og selveiertomt.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Ytterdøren er en standarddør i hvit utførelse. Karm og utforinger har samme farge som dørblad. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Terrassedører leveres i vedlikeholdsfri PVC med 2-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås og dørblad, utforinger er i hvitmalt limtre. Innvendige dører leveres med dørblad med 3 speil eller slett utførelse og med hvitmalt karm, utforinger, hardvedterskel, låskasse og dørvridere.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 2-lags superenergiglass med argongass. Vinduene leveres i hvit vedlikeholdsfri PVC som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Som standard leveres utvendig kledning med grunning. Paneltypen som benyttes varierer i de ulike hytteseriene. 1:100-tegninger og leveransebeskrivelse gir mer nøyaktig info om de ulike paneltypene. Standard taktekking er takpanner av typen Decra eller tilsvarende.

Gulv:
Parkettgulv i lys eik er standardleveranse. Kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Utvendig leveres listene med grunning i henhold til fasadetegningene. Innvendig leveres tak-, gulv, dør- og vinduslister i hvitmalt furu. Utvendig og innvendig belistning utføres etter egne detaljer iht. boligens signatur. Som sidelister på vinduer, dører monteres profilert omramming og hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Som vannbrett under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte ubehandlede bord og beslag der det er nødvendig.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres i hvitmalt fabrikkmalt furu. Treslag i trinn er eik, men andre treslag kan også fås som tilvalg.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Marbodal kjøkkeninnredning – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servantskap m/speil, blandebatteri, gulvmontert toalett, 200 liter varmtvannsbereder (i boden) og kran for vaskemaskin.

Bod / vaskerom:


Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2014.

Telefon / tv / bredbånd:
Mulighet for bredbånd via NK-Nett. Opptil 80 G/bit (ikke inkludert i prisen, men Arnøybygg er behjelpelig med bestilling og installasjon hvis ønskelig)

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Elektrisk og vedovn

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, vindsperre, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Mellomrommet mellom stendere fylles med 150 mm mineralull og det monteres diffusjonssperre. Innvendig utlekting med 50mm mineralull og veggene kles veggene med Panel eller MDF-plater. Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

ARNØYSUNDET SJØHYTTER bygges i Arnøy-sundet på Nordarnøy ca 3 mil i luftlinje fra
Bodø i Gildeskål Kommune. Sørarnøy og Nordarnøy er bundet sammen med bro
i Arnøy-sundet. Arnøyene er et friluftseldorado sommer som vinter.
Arnøyene ligger idyllisk til ved kysten i Salten. I nærområdet er det meget gode
fiskeforhold, stort turområde og mange småøyer i roavstand.

Adkomst

Med bil følges rv17 til Sund eller Horsdal Fergeleie. Ferge til Sørarnøy, følg
veien til Arnøy-sundet (ca 3 km) kjør over broen. Stopp ved
avkjørsel.
Det er gode hurtigbåtforbindelser til/fra Bodø, våg og Inndyr.
Kommer man med hurtigbåt så går det buss fra kaia som stopper 100m fra hytten.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Arnøybygg AS - Bodø Nordarnøy