Fagerli Eksterioer 2017
Tortenliveien 34, 8218 FAUSKE

Tortenlia - Fauske: Eneboliger fra BoligPartner

Pris fra

kr 3 830 000,-

  • Bruksareal (BRA)
    114 - 207 m2
  • Soverom
    3 - 4
  • Antall enheter
    6
Ferdigstillelse
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning og vedtak om byggestart.
Fremdrift
Oppstart ved salg av 2 av 3 boliger i Tortenlia 34.
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning og vedtak om byggestart.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
2: Fagerli enebolig 169 m2 3 kr 4 592 000,-
Enebolig
BRA 169 m2 Soverom 3 Totalpris kr 4 592 000,-

Beskrivelse

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut – supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Leilighetsnummer

2
1: Dalsheim enebolig 114 m2 3 kr 3 830 000,-
Enebolig
BRA 114 m2 Soverom 3 Totalpris kr 3 830 000,-

Beskrivelse

Det enkle, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet. De tre soverommene, badet, boden, sportsboden og stue- og kjøkkenløsning på nesten 50 kvadratmeter, ligger som perler på en snor. Stua har plass til både sofagruppe og tv-krok, og både terrassen utenfor stua og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind.
3: Kongsheim enebolig 149 m2 3 kr 4 294 000,-
Enebolig
BRA 149 m2 Soverom 3 Totalpris kr 4 294 000,-

Beskrivelse

Bestselgeren Kongsheim er en nostalgisk klassiker skreddersydd for den aktive kjernefamilien. Boligen har i utgangspunktet tre soverom, men både deler av stua nede og loftstua oppe, kan enkelt gjøres om til ekstra soverom. Bad i begge etasjer, stor vinkelstue med plass til flere sittegrupper og dør ut til terrassen, separat kjøkken, romslige soverom og loftstue med utgang til en overbygd veranda, er noe av det mange setter pris på ved Kongsheim-huset.

Leilighetsnummer

3
4: Padova enebolig 185 m2 4 kr 5 111 000,-
Enebolig
BRA 185 m2 Soverom 4 Totalpris kr 5 111 000,-

Beskrivelse

Padova har et klassisk ytre i en moderne innpakning. Huset har mange likhetstrekk med søstermodellen Ancona, men Padova har saltak. I dette tilgjengelige huset, ønskes du velkommen inn i en stor hall. Videre ledes du inn til den luftige stuen. Til venstre ligger det flotte kjøkkenet i et eget, atskilt rom. Første etasje har også et soverom, bad og bod. I 2. etasje finner du tre soverom, stue, bad og teknisk bod. I tillegg har Padova overbygd uteplass på begge plan.

Leilighetsnummer

4
5: Prato enebolig 179 m2 4 kr 4 728 000,-
Enebolig
BRA 179 m2 Soverom 4 Totalpris kr 4 728 000,-

Beskrivelse

Prato – det moderne folkehuset. Dette er en komplett vinkelbolig som kan plasseres på små tomter. Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.
6: Vinci enebolig 207 m2 4 kr 5 275 000,-
Enebolig
BRA 207 m2 Soverom 4 Totalpris kr 5 275 000,-

Beskrivelse

En klassisk bolig med moderne formspråk. Her ønskes du velkommen inn i en omfangsrik hall med direkte inngang til dusj/wc samt vaskerom. Videre ledes du inn i kjøkkenet, som er lyst og innbydende. Fra stua er det utgang til en skjermet uteplass. I husets loftsplan finner du voksen­avdelingen med soverom, walk-in closet og bad. Videre er det ytterligere tre soverom, et ekstra bad samt tv-stue. En større åpning fra tv-stuen og ned til etasjen under forsterker romfølelsen.

Leilighetsnummer

6

Tortenliveien 34
8218 FAUSKE

Loading map...

Om prosjektet

Boligpartner ved Arnøybygg AS planlegger bygging av 3 boliger i Tortenlia 34 på Fauske. De nye boligene bygges i et område som ligger ca. 6 km unna Fauske sentrum. Området har et trygt og godt bomiljø, og her kan barna få utfolde seg fritt i naturen omkring.

Det er tatt utgangspunkt i flere forskjellige modeller for å illustrere mulighetene som det kan velges i. Det er også mulig å velge andre husmodeller fra Boligpartner.
Felles adkomstveg og parkeringsplasser, opparbeides med toppdekke av grus.
Rundt bolig vil det være et belte av toppdekke grus for å ivareta overvann/drenering.

Her bor du i nærhet til naturen med tilgang til turområde og skiløyper nærmest rett utenfor stuedøra. Området ligger ca. 6 km nord og opp fra sentrum. I området er det mange tur -og sykkelstier.
Fra Tortenlia er det kun 5-10 min kjøretur til Holtanlia Alpinsenter som byr på langrennsløyper og alpinanlegg.

Beliggenhet

Området i Tortenli passer veldig godt for barnefamilier. Medås Gårdsbarnehage ligger bare 2 km unna. Her finnes et amatøridrettslag som tar godt vare på sine anlegg, og lysløypa ligger bare 500 m fra området. Denne blir tråkket regelmessig og passer spesielt for barnefamilier, da den er relativt flat. Bare 1,5 km unna finner vi områdets fineste akebakke som er i bruk hele vinteren med maskintråkket bakke, belysning og varmebu. I samme avstand fra huset kan dere også finne Fauskeeidet Idrettspark for sommeraktiviteter som fotball, minitennis, badminton, basket og bordtennis. Dersom dere går opp på lia, finner dere et fantastisk område for rekreasjon. Her ligger trimløyper overalt, flere fiskevann med gapahuker og muligheter for sopp og bærplukking. For de unge kan nevnes at vi har en bra internettdekning fra leverandør NK-Nett.

Oppvarming

Panelovner

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Arnøybygg AS - Bodø Nordarnøy