Tortenlia - Fauske: Eneboliger fra BoligPartner

Tortenliveien 34, 8218 FAUSKE

Pris fra

kr 3 830 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Bruksareal (BRA) 114 - 207 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3 - 4

Gå til salgskontor

Arnøybygg AS - Bodø Nordarnøy
8006 Bodø
salten@boligpartner.no
Tlf: 926 74 000

Ferdigstillelse

Vi tar forbehold om offentlig godkjenning og vedtak om byggestart.

Fremdrift

Oppstart ved salg av 2 av 3 boliger i Tortenlia 34.
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning og vedtak om byggestart.

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Boligpartner ved Arnøybygg AS planlegger bygging av 3 boliger i Tortenlia 34 på Fauske. De nye boligene bygges i et område som ligger ca. 6 km unna Fauske sentrum. Området har et trygt og godt bomiljø, og her kan barna få utfolde seg fritt i naturen omkring.

Det er tatt utgangspunkt i flere forskjellige modeller for å illustrere mulighetene som det kan velges i. Det er også mulig å velge andre husmodeller fra Boligpartner.
Felles adkomstveg og parkeringsplasser, opparbeides med toppdekke av grus.
Rundt bolig vil det være et belte av toppdekke grus for å ivareta overvann/drenering.

Her bor du i nærhet til naturen med tilgang til turområde og skiløyper nærmest rett utenfor stuedøra. Området ligger ca. 6 km nord og opp fra sentrum. I området er det mange tur -og sykkelstier.
Fra Tortenlia er det kun 5-10 min kjøretur til Holtanlia Alpinsenter som byr på langrennsløyper og alpinanlegg.

Beliggenhet

Området i Tortenli passer veldig godt for barnefamilier. Medås Gårdsbarnehage ligger bare 2 km unna. Her finnes et amatøridrettslag som tar godt vare på sine anlegg, og lysløypa ligger bare 500 m fra området. Denne blir tråkket regelmessig og passer spesielt for barnefamilier, da den er relativt flat. Bare 1,5 km unna finner vi områdets fineste akebakke som er i bruk hele vinteren med maskintråkket bakke, belysning og varmebu. I samme avstand fra huset kan dere også finne Fauskeeidet Idrettspark for sommeraktiviteter som fotball, minitennis, badminton, basket og bordtennis. Dersom dere går opp på lia, finner dere et fantastisk område for rekreasjon. Her ligger trimløyper overalt, flere fiskevann med gapahuker og muligheter for sopp og bærplukking. For de unge kan nevnes at vi har en bra internettdekning fra leverandør NK-Nett.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Tortenliveien 34, 8218 FAUSKE

Loading map...
Les mer om nabolaget