Moderne enebolig på Skaug i Bodø

Skauveien, 8016 BODØ

Pris

kr 4 890 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 890 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 143 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Arnøybygg AS - Bodø Nordarnøy
8006 Bodø
salten@boligpartner.no
Tlf: 926 74 000

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Parkett

Beliggenhet

Tomten vil bli solgt som selveiertomt. Kjøper vil få tinglyst skjøte og målebrev på eiendommen. Tomten leveres opparbeidet med vei, vann og avløp.

Beskrivelse av boligen

Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en tilpasningsdyktig bolig for de fleste skrå tomter. 1. etasjen har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Boligen leveres med ferdigbehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom.

Gulv:
Boligen leveres med parkett (eik natur) i oppholdsrom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater samt fliser og flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig.

Bod / vaskerom:
Vaskerom leveres med hvite slette baderomsplater på vegger og fliser på gulv. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Innhold

Boligen har livsløpsstandard, 4 soverom, 2 bad, vaskerom, 2 boder og loftsstue.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig bygget med plate på mark og to fulle etasjer.

Oppvarming

Boligen leveres med peisovn, type Jøtul 370 Black paint. I tillegg leveres gulvvarme i alle våtrom.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Adgang til utleie

Ingen utleie

Hvitevarer/tilbehør

Ingen

Overtakelse

Etter avtale

Betalingsbetingelser

Ihht fremdrift bygging.

Skauveien, 8016 BODØ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger