Snerten einebustad med store vindu i stue i Ulsteinvik sentrum.

Holmevegen 1, 6065 ULSTEINVIK

Pris

kr 5 245 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 245 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 162 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking G

Gå til salgskontor

Ørsta Byggservice
6150 Ørsta
orsta@boligpartner.no
Tlf: 90855328

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Balansert ventilasjon, Hage, Sentralt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem

Beliggenhet

I Holmevegen, sørvendt og i eit rolig område ved saunesvegen. Her er ingen gjennomgangstrafikk.

Beskrivelse av boligen

Snerten og arealeffektiv einebustad. Med integrert garasje har du muligheit for å gå tørrskodd rett inn i bustaden. Fin stue/kjøkkenløysing med store vindu som gir utsikt sjølv om du er i sentrum. Solrik uteplass over garasje. Stort hovedsoverom med eige walkincloset og stort bad.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Sparkla og mala gipsplater i valfri farge i hall/trapp og stue/kjøkken. I dei andre tørre romma leverer vi plater frå Huntonit.

Gulv:
Top Silence fra Gerflor - ei nyvinning innan gulv! laminat med vinyl på toppen, for maksimal komfort og lyddemping.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn, type Bris

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Kjøkken frå Norema til ein verdi av 100 000,-. Velg design sjølv !

Bad:
Vår standardflis får du i forskjellige nyansar, størrelse 20x20. på vegg leverer vi plater i flismønster frå Fibotrespo.

Bod / vaskerom:
Fibotrespoplater frå Legatoserien, kvit, slett på bod i uetg. På sportsbod leverer vi fas3panel frå Huntonit i valfri farge.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Vi leverer ovn type Ild8. i tillegg leverer vi varmekabler på begge bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Uteområde

Parkeringsareal:
All veg og parkeringsareal vert grusa.

Uteområde:
Maskinplanert med stedlig masse.

Adkomst

I garasje og eiga gjesteparkering.

Holmevegen 1, 6065 ULSTEINVIK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger