3D-illustrasjon av hytten i flotte omgivelser
Haugavegen, 6670 ØYDEGARD

Øydegard - koselig og praktisk hytte i flott område med utsikt mot både fjord og fjell i Tingvoll kommune

Pris

kr 3 386 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    69 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Haugavegen
6670 ØYDEGARD

Loading map...

Kort om eiendommen

For å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen har Boligpartner lansert Ro 1, en prisgunstig og praktisk hytte. Hytta passer perfekt for de som elsker friluftsliv og som ønsker sitt eget fristed. Tomtene er regulerte med ferdig opparbeidet infrastruktur.

Vi har valgt å presentere Ro 1 for bygging på tomt 47 ved Øydegard hyttefelt i Tingvoll kommune. Tomta ligger fint til med gode solforhold og utsikt i et nyetablert hytteområdet. Feltet er regulert for 50 tomter og vil bli utbygd etappevis.

Om boligen


Innhold

Prisen i denne annonsen er satt sammen av flere delsummer bestående av:

Ferdig hytte inklusive tomt, grunnmur og grunnarbeid (ikke utomhusareal) kroner: 3 386 000 ,-
Pris på tomt: 850 000,-

Omkostninger og tilknytningsavgifter kommer i tillegg.

Standard

Velkommen inn i hytta Ro 1 - en praktisk og prisgunstig hytte fra vår Ro-serie.

Hytta har et totalt bruksareal på 69 kvadratmeter. Ro 1 inneholder en romslig gang med god plass til garderobeskap. Videre har hytta tre soverom, og et bad med plass til vaskemaskin. Hytta har en veldig luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor.

Hytta kan tilpasses etter kundens ønsker etter avtale, dette gjelder både overflatevalg, planløsninger og areal.

BoligPartner leverer hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. Boligpartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet. Bygging ledes av lokale tømrere under lokal ledelse.

Hytten er priset med følgende leveranse:

- Tomtekostnad
- Grunnarbeid
- Ringmurselement med ferdig støpt plate
- Hytte iht. beskrivelse nedenfor

Dører:
Ytterdøren leveres fra Jømna Brug. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i hvitmalt MDF.
Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låsekasse og dørvridere. Hvite dørblad med 1 speil type Visjon 1 fra Kloppen Trevare. Karm og utforing med samme utførelse som dørblad.

Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lagsenergispareglass med argongass og varmkantspacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i hvitmalt MDF.

Vindu:
I Ro hyttene leveres det vindu med 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i hvitmalt MDF.

Innvendige vegger/tak:
På vegger og tak tørre rom leveres 14x120 stående slettpanel skygge skrå med valgfri farge beis fra fabrikk.
På bad/vaskerom leveres baderomsplater Fortissimo Denver White.

Gulv:
På tørre rom leveres klikkvinyl fra Golvabia.
På bad/vaskerom leveres fliser fra Glade serien 60x60, mindre fliser benyttes for å oppnå fall mot sluk.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Bad:
På baderom leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin. Baderomsinnredning av typen Eli fra Vikingbad.

Kjøkken:
Ferdig montert kjøkkenpakke fra kvalitetsleverandøren Sigdal.

Elektrisk:
Grunnpakke på EL installasjon i henhold til NEK 400:2018 standard er inkludert, samt taklamper i henhold til grunnpakke og utebelysning.

Rør:
Grunnpakke på VVS installasjon i henhold til TEK17 standard er inkludert, samt innredninger på bad og dusjvegger i glass.

Ventilasjon:
Det leveres elektrisk baderomsvifte. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Schiedel Sirius 1 og svartlakkert stålpipe. Gulvvarme med termostat på bad og bod.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineralull og det monteres inntrukket diffusjonssperre.

Utvendig kledning:
Dobbelfals liggende kledning med grunning og et mellomstrøk fra fabrikk fra Gausdal Bruvoll.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy etter ønsket leveranse.

Prosjektering:
- Byggesøknadstegninger
- Situasjonsplan
- Arbeidstegninger inkl. fundamentplan
- Tegninger og beskrivelse av byggedetaljer
- Ansvarlig prosjekterende
- Ansvarlig søker, inkludert selve søknadsprosessen
- Koordinerer og innhenter ansvarsretten utvendig arbeider

Kontrakt og garantier:
- Kontrakt iht. Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova
- Forsikring i byggeperioden
- Reklamasjonsrett 5 år
- Forsikring i byggeperioden og 5 års reklamasjonsrett etter overlevering

For ytterligere informasjon kontakt en av våre Boligkonsulenter.

Beliggenhet

Øydegard hyttefelt ligger i Tingvoll kommune, feltet er omringet av Langsetvågen/Karihavet i vest og Tingvoll/Bergsøy-fjorden i sør. Er du på utkikk etter hyttetomt med panoramautsikt og gode solforhold er dette stedet for deg.
Kun 30 minutter kjøring fra Kristiansund og 50 minutter fra Molde finner du Øydegard, og like ved hyttefeltet ligger Fjordkroa og Aspøya Fjordsenter med dets fasiliteter. Området har egen marina og golfbane, og ikke minst har dette stedet unike fiske- og turmuligheter i umiddelbar nærhet.

Adkomst

Fra E 39 Nordmørsvegen tar du første avkjøring i rundkjøringen ut på E 39 Tingvollvegen som går over Bergsøya og Aspøya. Videre tar du til venstre inn på E 39 Straumsnesvegen og tar første avkjøring til høyre ut på Øydegardsvegen, hold veien til venstre hele veien ned.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer er inkludert i kjøkkenpakke fra Sigdal.

Oppvarming

Varmekabler på Bad og Bod. Ildsted av typen Sirius 1 fra Schiedel.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Oppstart bygging kan avtales mellom kjøper og entreprenør.

Forbehold

Det tas forbehold om godkjent byggetillatelse hos kommunen før igangsetting.

Bebyggelsen skal gis en god arkitektonisk utforming både i seg selv og i forhold til omgivelsene. Til tak skal det benyttes materialer som gir en matt og mørk fargegivning. Moderne utformet blikktak tillates. Til utvendig beis og maling skal det benyttes naturfarger. Sterke kontraster er ikke tillatt.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til boligkonsulent.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.