Med unik beliggenhet ved sjøen i Tingvollvågen finner du Rimstadbukta boligfelt.

Rimstadbukta Tomt E, 6630 TINGVOLL

Pris

kr 5 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 850 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 171 m2
  • Eierform Del
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Eksterne lenker

Hjemmeside Eiendomsverdi

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Tomten ligger sentralt til med gangavstand til Tingvoll sentrum hvor man finner flere butikker, treningssenter, kommunesenter og café. Det er videre kort vei til flotte turområder. Nydelig utsikt over Tingvollvågen og i retning Angvika.

Beskrivelse av boligen

Med Veronas stilige ytre og praktiske indre, leves livet på ett plan. Denne smarte Quadra-boligen har i tillegg en takterrasse på nesten 37 kvadratmeter. Takterrassen er lett tilgjengelig via en utvendig trapp. Et langstrakt allrom på 35 kvadratmeter er det naturlige midtpunkt i dette huset som har tre soverom, to bad, vaskerom og innvendig bod. Store vinduer gir mye lys og godt utsyn. I tillegg byr boligen på både dobbel carport og en praktisk sportsbod.

Standard

Tomten er inkludert i annonsert pris. Tomten kjøpes direkte av selger ferdig fradelt for kr 550 000,- + dokumentavgift og tinglysning/pante omkostninger. Oppgjør for tomt forfaller etter signering av kontrakt på ny bolig. Oppgjør formidles av BoligPartner.

Innvendige overflater.

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen. Karmer og MDF- utforinger leveres hvitmalt. I Moderne serien leveres døra "Visjon1".

Vindu
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argonglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling
Kostmalte veggplater på alle tørre rom. Ubehandlet gipsplater i tak og himling.

Gulv
3 stav eikeparkett av typen light oak fra Haro medfølger på alle tørre rom.
Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderene serien leveres gulv og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre hus. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne serien leveres fabrikkmalt trapp i hvite laminerte trinn.

Kjøkken
Kjøkkenpakke til en verdi av 100 000,- er inkludert i prisen.

Bad
På bad leveres våtromsplater av typen Fortissimo F23 denver med flismønster. Utstyr leveres i henhold til 1:100 tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servant, gulvmontert toalett, ettgreps blandebatteri til servant, dusjutstyr. På bad medfølger innredning Fra Vikingbad på 90 cm med underskap og speil med lys. Innredning i hvit utførelse. Dusj av typen Mats 80x80 fra vikingbad medfølger.

Bod / vaskerom
I Moderne serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvite, slette baderomsplater leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100 tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og måler i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og tv. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjennvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for sunt innemiljø.

Oppvarming
Ildsted.

Isolasjon
Yttervegger er isolert med 250mm mineralull. Yttertak isoleres med 400mm mineralull og innervegger mellom boligrom 70mm mineralull.

For en komplett leveransebeskrivelse og mer informasjon ta kontakt.

Innhold


1. etasje:
Gang, vask, bad, Stue/spisestue, gang, bad, bod, 3 soverom og kjøkken. Dobbel carport med sportsbod.

2. etasje:
Takterrasse.

Adkomst

Fra Kristiansund: ved ankomst Tingvoll sentrum kjør så videre på vågevegen, ta avkjøring på høyre side inn på Kråknesvegen. Følg veien til du ser en stor plakat med info om Rimstadbukta boligfelt. Tomten er merket med BoligPartner/Eiendom i fokus.

Regulering

Rimstadbukta Boligfelt

Oppvarming

Ildsted

Parkeringsforhold

I egen carport og på egen tomt.

Hvitevarer/tilbehør

Det medfølger ikke hvitevarer eller garderobeskap.

Rimstadbukta Tomt E, 6630 TINGVOLL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger