Kvarstad. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Tromyrvegen, 6642 STANGVIK

Sjelden mulighet - Hytte i sentrum av vill og vakker natur . Råtomt med valgfri hytteleveranse fra BoligPartner.

Pris

kr 3 150 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    65 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Tromyrvegen
6642 STANGVIK

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Det er en stor solrik naturtomt som kan utformes etter eget ønske. Den ligger sørvendt i en påkostet hyttegrend, med panoramautsikt utover fjorden mot øst, sør og vest. Det er god avstand mellom de 9 hyttene i feltet, som er omkranset av friområder og barskog.

Stangvikfjorden ligger lett tilgjengelig et par hundre meter lengre ned, med småbåthavn, drivstoff-fylling, kunstgressbane og badestrand med grill-hus og friområde.

Våren kommer ofte i slutten av februar, og innbyr til aktiviteter både til fjells og på sjøen.

Området har i en årrekke vært populært både for trøndere og møringer, og på strekningen Kvanne-Stangvik er det på hundretall med hytter og fritidsboliger, i god kombinasjon med lokalbefolkningen.

Det er et flott og variert turterreng rett utenfor døra, og bare noen få kilometer unna finner du golfbane, motorcrossbane, lysløyper/ski-traseer, fiskeelv og Trollheimen som nærmeste nabo. I sentrum av kommunen finnes kulturhus, Thon hotell, Amfi- kjøpesenter, vinmonopol, hageland m.m, samt et av regionens flotteste alpinanlegg og Snow park.

Med hytte i Stangvik kan du tilfredsstille aktiviteter for en hver smak, eller finne roen på terrassen i solnedgangen.

Om boligen

Moderne hytte med to soverom og smart hemsløsning

Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.

Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, noe som gir stor fleksibilitet. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad. Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor. Gulvarealet til hemsen er på 18,9 kvadratmeter.

Prisantydning kr 3.150.000,- er pris for hytte ferdig oppført i hht standard leveranse (innflytningsklar). Prisantydning er inklusiv tomt kr 500.000,- samt grunnarbeid og betong.
Du står fritt til å velge BoligPartner hyttemodell på tomten, og hytta i annonsen er et eksempel.

Standard

Ta kontakt med boligkonsulent for en gjennomgang av leveransebeskrivelse. Standard leveranse kan tilpasses til dine ønsker.

Beliggenhet

Stangvik ligger ved FV321 i Surnadal kommune. Kun 21 km fra Surnadal sentrum. 128 km fra Trondheim, 112 km fra Molde, 92 km fra Kristiansund, og 93 km fra Oppdal
Tomten ligger i en etablert hyttegrend og er lett tilgjengelig med helårsåpen, godt vedlikeholdt vei, kun 6 kilometer fra fergeleie Kvanne- Rykkjem.

Adkomst

Tomten ligger i et eksklusivt hyttefelt på totalt 10 tomter, hvorav 9 er utbygd. Tomten er regulert, har vann, avløp og strøm, samt fibernett framlagt ved tomten. Det er en naturtomt med mange muligheter for type hyttemodell som kan oppføres.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim