Korsneset - Moderne enebolig i fantastiske omgivelser.

Korsnesvegen, 6035 FISKARSTRAND

Pris

kr 5 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 490 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 179 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Ålesund Hus AS
6057 Ellingsøy
aalesund@boligpartner.no
Tlf: 70 18 36 99

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Sentralt, Fiskemulighet

Beliggenhet

Flotte tomter med gode solforhold, og flott utsikt hvor man ser ut over sjøen. Kort vei til barnehage, skole og butikk. En ca 10 minutters biltur unna ligger Moa kjøpesenter og ca 10 min unna ligger også Langevåg sentrum, fra Langevåg går det hurtigbåt over til Ålesund sentrum.
Her kan det bygges fritt valg av BoligPartner hus, vi tilpasser også hus etter kunden sitt ønske.

Beskrivelse av boligen

Prato – det moderne folkehuset. Dette er en komplett vinkelbolig som kan plasseres på små tomter. Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.

Boligen

Boligen som er annonsert er et forslag, kjøper står også fritt til å velge et annet BoligPartner hus på tomten om ønskelig. Vi tegner også bolig etter kjøpers ønske.

Forbehold

Utbygger tar forbehold om godkjent byggesøknad hos kommunen.

Pris

Prisen som er oppgitt er for ferdig oppsatt hus ihht. BoligPartner sin leveransebeskrivelse og inkluderer også tomt, utgraving, murerarbeid, maler og flislegger arbeid. Kontakt Arnt Erik for mer informasjon.

Tomten

Huset er planlagt på tomt 10.

Bilder i annonse

I annonsen vises det bilder av et tilsvarende hus.

Korsnesvegen, 6035 FISKARSTRAND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger