Leilighet 2

Raudåna, 6036 MAUSEIDVÅG

Pris

kr 3 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 790 000,-
  • Boligtype Tomannsbolig
  • Bruksareal (BRA): 132 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Ålesund Hus AS
6057 Ellingsøy
aalesund@boligpartner.no
Tlf: 70 18 36 99

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Drømmer du om å bo i idylliske omgivelser rett ved sjøen, med mulighet for egen båtplass og gåavstand til skole og barnehage? I området Raudåna i Mauseidvågen i Sula kommune kan du flytte inn i helt nye, svært praktiske tomannsboliger med høy standard, flott sjøutsikt og gode solforhold – bedre blir det ikke!

BoligPartner satser i øykommunen Sula og planlegger nå flere boliger i området Raudåna. I første omgang bygger vi tre tomannsboliger. Etter hvert skal det også settes opp en tremannsbolig her, og målet er å utvikle et nytt boligfelt her.

Beliggenhet

Fra Raudåna tar det deg bare ti minutter med bil til Amfi Moa som er Nordvestlandets største kjøpesenter med hele 170 butikker. I løpet av få år vil også Ikea etablere seg her. Ønsker du å pendle til Ålesund kjører du til Langevåg på cirka ti minutter, og tar en like lang hurtigbåttur inn til Ålesund sentrum herfra. Langevåg har også et flott sentrum med masse å tilby. Ålesund Lufthavn Vigra, ligger bare en halvtimes kjøring unna Raudåna.

Beskrivelse av boligen

Med 3 soverom og et bruksareal på 109 kvadratmeter egner disse moderne leilighetene seg like godt for unge i etableringsfasen, som for eldre som ikke lenger ønsker å bo i stort hus - men som kanskje ikke er helt klare for å flytte i blokk.

Tomannsboligene skal bygges i skrått terreng, og med kombinert carport og inngang kan du altså parkere bilen under tak og gå rett inn i den romslige gangen i underetasjen. Herifra har du trapp opp til 2. etasje og dører inn til henholdsvis hovedsoverommet på 12 kvadratmeter, et mindre soverom et større bad/vaskerom og en teknisk bod.

For å få maks ut av den flotte sjøutsikten er oppholdsrommene plassert i 2. etasje. Den store og åpne kjøkken- og stueløsningen teller hele 42,3 kvadratmeter, og stuevinduene som strekker seg fra nesten gulv til tak gir en særdeles god romfølelse. En vinkelformet kjøkkenbenk sørger for mye skapplass, samt plass til et lite kjøkkenbord der du kan innta frokosten mens du skuer utover sjøen. Stua har plass til både stort spisebord og sofagruppe, og utgang til to uteplasser; en overbygd balkong, samt en vestvendt uteplass bak huset. Med flere uteplasser er du sikret gode solforhold hele dagen.

2. etasje inneholder videre også et bad med dusj og wc, samt et tredje soverom på 9,2 kvadratmeter. Leilighetene vil ha høy standard med sparklet og malt gips på vegg og i himling. Baderommene vil få fliser på gulv og vegger, samt moderne baderomsinnredninger. På kjøkkenet kan du velge mellom innredning med hvitevarer fra Norema eller Sigdal.

Generelle forhold

Utbygger tar forbehold om godkjent byggesøknad.

Leilighetsnummer

2

Raudåna, 6036 MAUSEIDVÅG

Loading map...
Les mer om nabolaget