• Boligtype
    Tomannsbolig
  • Bruksareal (BRA)
    132 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Raudåna
6036 MAUSEIDVÅG

Loading map...

Om boligen

Med 3 soverom og et bruksareal på 109 kvadratmeter egner disse moderne leilighetene seg like godt for unge i etableringsfasen, som for eldre som ikke lenger ønsker å bo i stort hus - men som kanskje ikke er helt klare for å flytte i blokk.

Tomannsboligene skal bygges i skrått terreng, og med kombinert carport og inngang kan du altså parkere bilen under tak og gå rett inn i den romslige gangen i underetasjen. Herifra har du trapp opp til 2. etasje og dører inn til henholdsvis hovedsoverommet på 12 kvadratmeter, et mindre soverom et større bad/vaskerom og en teknisk bod.

For å få maks ut av den flotte sjøutsikten er oppholdsrommene plassert i 2. etasje. Den store og åpne kjøkken- og stueløsningen teller hele 42,3 kvadratmeter, og stuevinduene som strekker seg fra nesten gulv til tak gir en særdeles god romfølelse. En vinkelformet kjøkkenbenk sørger for mye skapplass, samt plass til et lite kjøkkenbord der du kan innta frokosten mens du skuer utover sjøen. Stua har plass til både stort spisebord og sofagruppe, og utgang til to uteplasser; en overbygd balkong, samt en vestvendt uteplass bak huset. Med flere uteplasser er du sikret gode solforhold hele dagen.

2. etasje inneholder videre også et bad med dusj og wc, samt et tredje soverom på 9,2 kvadratmeter. Leilighetene vil ha høy standard med sparklet og malt gips på vegg og i himling. Baderommene vil få fliser på gulv og vegger, samt moderne baderomsinnredninger. På kjøkkenet kan du velge mellom innredning med hvitevarer fra Norema eller Sigdal.

Beliggenhet

Fra Raudåna tar det deg bare ti minutter med bil til Amfi Moa som er Nordvestlandets største kjøpesenter med hele 170 butikker. I løpet av få år vil også Ikea etablere seg her. Ønsker du å pendle til Ålesund kjører du til Langevåg på cirka ti minutter, og tar en like lang hurtigbåttur inn til Ålesund sentrum herfra. Langevåg har også et flott sentrum med masse å tilby. Ålesund Lufthavn Vigra, ligger bare en halvtimes kjøring unna Raudåna.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.