RO 2 med hems (illustrasjon)
Ringstadsætra, 6200 STRANDA

STRANDAFJELLET: Prisgunstig familiehytte med hems på stor og solrik tomt!

Pris

kr 3 666 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    69 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Ringstadsætra
6200 STRANDA

Loading map...

Kort om eiendommen

Solrike og tilnærma flate tomter til sals på Ringstadsætra på Stranda. Tomtene ligg sydvent og solrikt til på gamle Ringstadsætra, med kort veg til langrennsløype, og bere eit par minutt til skisenteret. Om ikkje ski inn i trekket, så iallefall ski - ut! Eller ned, da! Er du av dei som går med fellar og leitar etter litt mosjon og pudder er det kort veg bakover og oppover mot Roalden.

I prisen har vi berekna tomt kr. 1 000 000,- , grunnarbeider estimert til kr. 250 000,-, betongarbeider og nøkkelferdig hytte med høg standard. Klartgjort for torv på tak.
Omkostningar og tilknytningsavgifter kjem i tillegg.

Om boligen

Våre mest prisgunstige hyttemodeller
Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det ekte hyttelivet som er den aller største. Nå lanserer BoligPartner Ro-hyttene som er våre absolutt mest prisgunstige hyttemodeller.

Savner du å ha et sted å reise til? Et sted å slappe av sammen med familien din. Hvor dere kan leve tett på naturen, finne roen og la tankene hvile. Det er her dere virkelig kan nyte fridagene sammen, være mye ute og bare gjøre ting som gir dere masse energi. Det ekte hyttelivet er bare nydelig – og sikrer deg alltid det deilige avbrekket fra en hektisk hverdag hjemme.

Nå har BoligPartner sine arkitekter utviklet Ro-hyttene som passer godt sammen med det gode, enkle hyttelivet. Disse hyttene er romslige og har plass til akkurat det du har behov for. Du velger selv om du ønsker å bygge med eller uten hems. Med hems på hytta kan du få hele 10 ekstra sengeplasser. Hyttene har en ren og enkel form. Dette er helt klart praktiske hytter og våre absolutt mest prisgunstige modeller.

Med Ro ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Dette er perfekte hytter for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed. Hit kan du alltid reise for å nyte lange turer i naturen eller bare sitte inntil hytteveggen mens du kjenner vårsola varme i kinnene. Tenk å kunne spise vafler her ute til lunsj, tenne bålpanna på ettermiddagen og avslutte kvelden med noen runder Yatzy eller Ludo.

Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid estimert til 250 000,-, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1 060.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 2-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Som standard i Turserien leverer vi 12x120 faspanel i himling og ferdigmala plater på vegg. Vi har også mange flotte paneltyper du kan velge mellom, ferdigbehandlea furupanel kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Parkettgulv i alle tørre rom.

Listverk:
Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre hytter – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdikort på kr. 55 000,-.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.


Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.


Oppvarming:
Stålepipe og peisovn. Varmekabler på begge bad, på bod og i entre.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vi leverer og monterer stålpipe og peisovn, varmekabler på alle rom med flis.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Ørsta Byggservice