Eksteriørillustrasjon av hytta Nue
Rinstadsetra 40, 6200 STRANDA

Rinstadsetra: Hytte designa av Halvor Bakke og Boligpartner - ildsted inne og ute! Høg standard!

Pris

kr 4 500 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    84 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Rinstadsetra 40
6200 STRANDA

Loading map...

Kort om eiendommen

Solrike og tilnærma flate tomter til sals på Ringstadsætra på Stranda. Tomtene ligg sydvent og solrikt til på gamle Ringstadsætra, med kort veg til langrennsløype, og bere eit par minutt til skisenteret. Om ikkje ski inn i trekket, så iallefall ski - ut! Eller ned, da! Er du av dei som går med fellar og leitar etter litt mosjon og pudder er det kort veg bakover og oppover mot Roalden.

Vi har foreslått å bygge hytta "NUE" på denne tomta, men du står fritt til å velje hytta du likar best. Kontakt oss i dag for å sjå på muligheitene, vi tilpassar etter dine ønsker.

I prisen har vi berekna tomt kr. 1 300 000,- , grunnarbeider estimert til kr. 300 000,-, betongarbeider og nøkkelferdig hytte med høg standard.

Om boligen

Nue - en flott fjellhytte fra Lengt-serien til Halvor Bakke og BoligPartner
I Nue ligger absolutt alt til rette slik at du kan være til stede i øyeblikket og virkelig nyte fritiden din tett på naturen.

I hytta Nue trenger du ikke engang å gå ut av soverommet for å komme nær naturen. Det er bare å åpne det tofløya vinduet - som strekker seg helt ned til gulvet – som en dør for å slippe dette magiske øyeblikket helt inn på soverommet ditt.

La ute bli inne og inne bli ute ved å åpne de to store skyvedørene i det luftige kjøkken- og stueområdet. Utenfor venter en lun, overbygd uteplass som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Her kan du sitte under tak og fylle på med frisk fjelluft selv om regnet skulle komme og hilse på. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen! Ekte hyttekos! Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge som blir en fin kontrast til den stående trekledningen på hytta.

Inngangspartiet har fått en romantisk sval med plass til en hyggelig benk. Det perfekte stedet å sitte når du ønsker ro og ly. Døra inn til hytta er en stalldør som gir deg muligheten til å kun åpne den øverste delen hvis du ønsker. Legg også merke til skoddene rundt alle vinduer som gir fjellhytta et spennende dekorelement med minner fra tidligere byggetradisjoner.

Nue har to soverom samt en fleksible og praktisk hemsløsning. Hytta har et bad og romslig sportsbod. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 79,6
Sportsbod: 4,2
Tilleggsareal utvendig: 31,5
Bruksareal hytte: 84
Totalt bruksareal: 115
Bebygd areal (BYA): 132,0

Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid estimert til 300 000,-, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1 300 000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Taktekking:
Alvdal Malmfuru tretak.

Dører:
Innvendige dører fra Kloppen Trevare. Dør, karm og MDF-utforinger leveres i valgfri beisfarge.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 2-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vindu, karm og utforinger leveres i valgfri NCSfarge.

Vegger / tak og himling:
Som standard i Lengtserien leverer vi 12x120 faspanel i himling og på vegger, i valgfri beisfarge. Vi har også mange flotte paneltyper du kan velge mellom.

Gulv:
Maxwear fra Gulvabia i alle tørre rom. Fantastisk kvalitet med korkunderlag, trekjerne og slitesterk lakk eller vinyltopp. Gulvabia produserer i Sverige.

Listverk:
Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i valgfri beisfarge.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre hytter – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdikort på kr. 55 000,-.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger og gulv leveres ferdig flislagt med 20x20 flis.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.


Oppvarming:
Stålepipe og peisovnen "Lisboa" fra Nordpeis.
Varmekabler på begge bad, på bod og i entre. Utvendig lecapipe pusset i gjennomfarget puss, samt peisinnsats.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Ørsta Byggservice