Stue i kundetilpasset variant av Utsikten
Ringstadsætra 40, 6200 STRANDA

Familiehytte på Strandafjellet? Unik muligheit på kjempestor og solrik tomt! Ny pris på tomta!

Pris

kr 5 359 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    126 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Ringstadsætra 40
6200 STRANDA

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Solrike og tilnærma flate tomter til sals på Ringstadsætra på Stranda. Tomtene ligg sydvent og solrikt til på gamle Ringstadsætra, med kort veg til langrennsløype, og bere eit par minutt til skisenteret. Om ikkje ski inn i trekket, så iallefall ski - ut! Eller ned, da! Er du av dei som går med fellar og leitar etter litt mosjon og pudder er det kort veg bakover og oppover mot Roalden.

Vi har foreslått å bygge hytta "Utsikten" på denne tomta, men du står fritt til å velje hytta du likar best. Kontakt oss i dag for å sjå på muligheitene, vi tilpassar etter dine ønsker.

I prisen har vi berekna tomt kr. 1 060 000,- , grunnarbeider estimert til kr. 300 000,-, betongarbeider og nøkkelferdig hytte med høg standard. Klartgjort for torv på tak.

Om boligen

Utsikten er en storslått drømmehytte som kan huse hele åtte overnattingsgjester. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter. I tillegg rommer Utsikten tre soverom, gjesterom/tv-stue, bad med mulighet for badstue, vaskerom, separat wc og sportsbod. Stue og kjøkken utgjør den sosiale sonen. Her kan hyttegjestene forberede neste måltid i hyggelig lag samtidig som man holder praten i gang med de som sitter i stuen. Kjøkkenet har utgang til terrasse/uteplass – så her er det kort vei mellom solveggen og forfriskningene!

Arealer (kvm):
Hovedplan: 120,0
Tilleggsareal utvendig: 5,9
Bruksareal bolig: 120,0
Totalt bruksareal: 125,9
Bebygd areal (BYA): 142,0

Standard

I denne hytta har vi ikkje spart på noko!

Dører:
Innvendige dører leveres som fyllingsdører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I hytter leverer vi døra «Ola3», og inklusiv i prisen får du velje den malinga/beisen du likar best.

Vindu:
2-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt, eller i den NSCkoda du vil ha. Utforinger leveres hvitfoliert. Alle sprosser er utanpåliggande og vert no levert som alusprosser eller i pvc.

Vegger / tak og himling:
I denne hytta får du velje den panelfargen du vil ha på vegg og i himling, type skygge skrå, ståande panel i furu. Vi har samarbeid med Bjærtnes Sag som leverer mange flotte paneler til hytte. Be om å få sjå vår produktkatalog!

Gulv:
I prisen har vi teke med eit flott gulv frå Gulvabia – av typen Lightwood. På våtrom leverer vi med flis 20x20 i grå utførelse.

Listverk:
I hytta leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. desse kan du også endre kostnadsfritt til å harmonere med veggar og himling.

Trapper:
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I hytter med hems leveres hemsstige av typen «Samba».

Kjøkken:
Innredningspakke Norema/Sigdal på kr. 105 000,-. Her kan du designe det kjøkkenet du ønsker med våre gode samarbeidspartnarar!

Bad:
På bad leverer vi våtromsplate fra Fibo Trespo type 3091 HG denver hvit. Gulvmontert toalett, baderomsinnredning som på teikning, og dusjkabinett fra anerkjent produsent.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Oppvarming:
Pipe og vedovn inngår i prisen, type vert bestemt av salgskontor. Vi leverer også med varmekabler på våtrom og i entreen.

Yttervegg :
Utvendig panel vert levert kvitgrunna.

Tak:
Taket leverast klargjort for torvlegging.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Stålpipe og peisovn er inkludert i prisen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.