Nysetra Vinter Eksterior Oxi 2018 Original
Ringstadsætra , 6200 STRANDA

STRANDAFJELLET: Familiehytte med store vindu på stor og solrik tomt!

Pris

kr 4 099 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Ringstadsætra
6200 STRANDA

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Solrike og tilnærma flate tomter til sals på Ringstadsætra på Stranda. Tomtene ligg sydvent og solrikt til på gamle Ringstadsætra, med kort veg til langrennsløype, og bere eit par minutt til skisenteret. Om ikkje ski inn i trekket, så iallefall ski - ut! Eller ned, da! Er du av dei som går med fellar og leitar etter litt mosjon og pudder er det kort veg bakover og oppover mot Roalden.

I prisen har vi berekna tomt kr. 950 000,- , grunnarbeider estimert til kr. 250 000,-, betongarbeider og nøkkelferdig hytte med høg standard. Klartgjort for torv på tak.
Omkostningar og tilknytningsavgifter kjem i tillegg.

Om boligen

Hytta "Nysetra" har store flotte vindu som ønsker naturen velkommen inn i stua. med to soverom, + 2 på hemsen er det god plass til hele familien. Vi leverer hytta nøkkelferdig, be om oversikt på leveranse hos oss.

De store flotte vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Birken-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter. Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr.

I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 76,7
Gulvareal hems: 45,5
Tilleggsareal utvendig: 0,8
Bruksareal hytte: 76,7
Totalt bruksareal: 77,5
Bebygd areal (BYA): 92,0
Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid estimert til 250 000,-, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 950 000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 2-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Som standard i Birkenserien leverer vi 12x120 faspanel i himling og ferdigmala plater på vegg. Vi har også mange flotte paneltyper du kan velge mellom, ferdigbehandlea furupanel kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Parkettgulv i alle tørre rom.

Listverk:
Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre hytter – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdikort på kr. 45 000,-.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.


Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.


Oppvarming:
Stålepipe og peisovn. Varmekabler på begge bad, på bod og i entre.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vi leverer og monterer stålpipe og peisovn, varmekabler på alle rom med flis.

Overtakelse

Oppstart på oppføring blir i løpet av våren 2020, overtakelse ved avtale.

Regulering

Eiendommen er regulert for fritidsforemål.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Ørsta Byggservice